[PolyU] 紅磚大學討論區(40)- 新 grading system 老母輪候區

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
想知sports skills training 嘅courses大約幾時可以reg?
same 我仲係fm 黎,btw 想問下點睇啲class 係唔係face to face?
Thx巴睇睇先
reg左7科,如果讀嗰掂喺唔喺隨時可以drop?
想問有冇巴絲打讀過CC1C32P Publications and Books in Modern China?
想知呢科workload大唔大同埋易唔易靚grade點
因為完全搵唔到呢科syllabus
唔止add drop先做到野聽朝已經有個re open比你任揀任改
試下去estudent>my subject registration>personal checklist睇清楚啲時間同規定
感謝

有咩揀揀咁耐
Btw 你個名
漫畫幾好睇 未得閒睇小說
唔伏 跟住佢畀啲嘢做就B+以上
你自己reg嘅科過咗add/drop period先想唔讀就要申請withdrawl,會收手續費同會落transcript

pre-reg subject你想drop,dept都有權唔批
有冇ching讀過ISE2S02?想知伏唔伏
好似有講太chur讀唔掂係唔係valid嘅理由?唔肯定。
想問未讀某科pre requisite既科,係咪reg 唔到?
如果reg到係咪即係唔洗理(senior entry)
想問下有冇好心人可以放serlearn
今日reg唔到想喊
可能會加位既
不過多數都係伏SL

我覺得拉低我分係個企業家project
上年圍城事出突然,冇堂上夾硬變咗個人功課
本身砌好ttb點知啲科俾人reg曬剩低嘅car一係就time clash一係就望落大伏咁所以就搞咁耐 但都砌唔到個靚ttb
ching sickball
等緊佢出繁體實體書 唔想睇英文
要send email問先比subject description
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞