[Netflix] Love Island 愛情島

92 回覆
29 Like 6 Dislike
好憎tayla grant millie
好唔捨得cassidy覺得佢幾好 如果唔係唔好彩一開始遇到grant唔會搞成咁
睇唔到
你哋睇英國版?
澳洲
最撚鳩係 cass 喎,mill 駁到佢一棟都冇,佢就淨係叫人 grow up,垃撚圾
S2 太和平 d 人真係識女 或者識Fd 冇咩火
同埋S1 Taylor 同 Millie呢件8婆 又有賤男Grant
好睇d
點冇人講Francoise?
果件花木蘭?
佢冇乜好野好講喎
佢少kam囉
樣又唔靚
人品又冇乜野
又冇男同佢有火花
好悶個人冇乜好講
以為會係佢走唔係tash走
啱啱睇哂S1, 忍住完左先google 佢地

taylor 我諗起 THTH francesca
所以一開始都唔like 佢
點知佢地名運都一樣,愛錯左賤男

睇咁多愛情真人show
grant 人渣之最,又冇腦,都唔知點解過到測謊
講親呢對我成日飛,佢地拎冠好嘔心

最鐘意 Josh, 靚仔又好仔
現實得到幸福實有好報

旁白君好重要
居然冇圖插入
有冇人睇緊或者想傾
睇到cartier 要揀mat 定adam
睇到喊
你哋覺得adam對cartier係真係冇feel定係仲有啲野?
我會選擇相信仲有feel 好難完全斷吧...at least 我自己係...
咁點解要咁忍心同條女斬斷
條女仲愛佢
覺得將來都會散?
我覺得佢最係忠於自己 唔係為留係個game度所以格硬搵partner咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞