[Netflix] Love Island 愛情島

92 回覆
29 Like 6 Dislike
個mk eden勁on9
之後好似小學雞欺凌咁
見到樓上話t同賤男贏 我決定唔追好撚嘔心
S2睇到E6左膠到爆 ,劇本味濃撚到
見到呢個post大家都唔鐘意millie好開心
我之前追時上reddit見到啲外國觀眾好多都好鍾意佢 話佢性格好 同唔鐘意erin
我地係咪同外國啲價值觀差太遠
佢落妝個樣係第二個人嚟
其實係
明明Erin真性情
反而鐘意Millie呢種鳩人
明明係自我中心目中無人就話自己有話直說
Amelia 第一下個feel好似西童
但覺得幾靚

btw劇透post黎嘅
依家先睇到S1 20
睇到第15集 愈睇愈悶
btw 無人提justin
我覺得雖然佢個樣麻麻但性格好好
佢走果集我都有少少唔開心
佢好似gay佬 好乸
佢成日做埋d馬嬲戲氹女仔 覺得好核突
加埋佢樣衰得黎咁自大 真係唔討好
Dom根本都唔想同cas呢個癲婆一齊
正常梗係同一個自己有興趣既人couple啦
Cas真係垃圾到
幾中意erin真性情
不過佢兒加整容整到對波大過個頭
真係勁討厭Millie每次聽佢出嚟講嘢
我都反晒白眼

仲有其實Mac邊到靚。。。
點解啲人係咁吹奏佢
我覺得好似男人
cass垃圾黎 勁憎佢
成撚日喊 扮可憐
唔明點解erin仲同佢frd
睇完勁㩒憎tayla
講真cass 做埋咁多小動作都好合理比著係其他人咁樣比人搶走左個男朋友我唔信佢地會咁大方囉

結論tayla grant mill三個都係垃圾快撚啲去死
真 我覺得佢去到後段會報復一啲都唔出奇
我仲睇到好爽
唔知amelia 搞咩 曬到咁黑
都係愛情島果時靚d
好似全部人都幾樣衰
所以無開過黎睇
係咩我反而覺得love island d囡正過too hot to handle既囡
原本睇第一季,覺得d 女麻麻,唔夠靚
點知第2季仲衰,d 人真係好唔吸引
唔charm
第2季d 女無一個掂性格仲要好差
d 仔都麻麻其實,
好撚僧個Matthew 條條女佢都係話自己的菜
cls 勁撚狗公
係咪得我囉一一個唔中意erin一直都覺得佢啲表情同講野方式好搞笑,但佢真係好情緒化同小學雞!相比millie同佢,覺得millie成熟啲
起碼m覺得大家有咩唔高興會令出黎傾掂佢,但反觀e就成日發脾四
唯一一個*
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞