[Netflix] Love Island 愛情島

92 回覆
29 Like 6 Dislike
睇左連登好耐都唔見有人討論
又無乜朋友有睇所以開黎志在揾人討論下

個人來講,我覺得第一季好睇啲 啲人又靚仔靚女啲,話題性又高啲好似每一集都有gossip咁
第一季最鍾意erin,雖然嗰格好八婆,但係個人又好似好真好善良本身都覺得佢同Eden幾襯點知原來eden會家暴即刻對佢勁反感
前期睇到Taylor、卡西同賤男三角戀之後憎到嗰T同賤男到爆,後尾睇到卡西玩嘢突登揀賤男搞到佢地訓出去勁爽。 但最正嘅係,完咗之後賤男同Taylor未夠兩個星期就散咗,原來賤男一早有女朋友,上節目係為咗宣傳自家品牌同埋錢
真,我完全唔覺得cas有問題完全係心都涼曬但係啲澳洲觀眾好似好憎cas
賤男一開始2邊都瞞已經好pk,冇諗過原來佢全部都扮出嚟
Erin 假波到違反地心吸力
性格正玩哂
Taylor真係抵撚死 grant真心拎得視帝 講到勁撚愛條女咁 睇到出到去就散咗勁開心 一開始仲要恰9 cas

仲有嗰個Millie 勁撚煩
其實係咪得josh Amelia 先keep到?
睇參加者啲ig,全部完咗節目就同第個一齊
我都好憎cas
敏感多疑又執著
其實佢哋只係識咗幾日,就要生要死咁
最尾仲要特登拆散人,完全係低智商表現
比較鍾意嘅係josh,由頭到尾都幾好仔
我都好憎cas
個賤男本身係衰 有女朋友 再加咁樣拉扯兩個女

但係cas真係癲婆feel
自己為左留低先扮同josh一齊
咁grant都同Taylor 一齊 仲有同人couple

最鍾意都係Josh
起碼會叫人和好同真心好人
佢仲同Amelia一齊
但Amelia ig好似露體狂咁

仲有我唔明點解唔係Eden Erin 贏
第二季無左Erin 呢類既人
少左好多樂趣
Millie真心煩 每個都鍾意下
揾到人缺點就放大黎講
又樣衰 又老 成日以為自己好靚
好想嘔
一開頭好鐘意Erin
佢明明同tash好fd
Tash 話過cas為左留低而搶果條仔(好似係josh)
唔夠一集真係俾tash講中左
我唔明點解Erin 仲可以同cas做到朋友
雖然好憎meilie 但覺得佢串得好岩
點樣搵佢地d ig
Erin 果對真係以為佢地會一齊到尾
Search到等一個就揾到第二個
@tayla.damir
@erin.alysha

其他人請岀招!
有冇人有睇第二季
我睇到第15集 so far都冇話特別鍾意邊個
不過adam都幾q
我唔明點解入面啲男人會覺得佢正
外國人唔係鍾意大波嘅咩
睇哂 我都最鍾意Adam
覺得佢唔識表達自己感情
錯過左機會
有時應該要為自己爭取

中間班mk妹出場唔知做咩都勁好笑
你打love island "人名" ig 就會搵到晒
S2好撚悶
上個月一次過睇晒兩個season
第一輯真係好睇啲 啲人都幾好玩
Josh同Amelia 仲一齊緊
Erin真係好正 一開始覺得佢好bitch但睇落去最鐘意係佢
之後睇返啲幕後先發現佢真係冇乜點落過泳池
因為佢整左假眼睫毛 跟住成日都勁care佢啲眼睫毛

睇佢ig好似子宮有問題要做手術嗰啲 以後冇得生小朋友
但係佢而家個男朋友同佢都幾好 雖然爭差唔多20年

最唔鍾意milie 明明佢唔係所有gossip嘅主角
但好似好夾硬地好想加入啲Drama咁
外國好似好多假波 啲人都唔care
文化/睇法唔同
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞