[Netflix] Love Island 愛情島

92 回覆
29 Like 6 Dislike
眼又細又斗雞 最好笑係一開波話自己嗰type係工人
最後完全相反
個個都俾佢溝過咁濟
今日睇哂啦 我都好鍾意Adam 覺得佢好好仔
最深刻係佢係無同啲踢館女講野 一心一意對Cartier
不過之後佢地會散左 好sad 一直睇好佢地個pair

睇完之後覺得 S1好睇啲
好耐之前睇 睇到tyler同grant 一齊左
知道佢地最後贏左就唔想睇落去
佢條女大左肚
第一季我覺得好family , 好好睇
好鍾意Erin , 覺得佢好有義氣, 人一走第一時間衝出去攬
現實中有如果Erin 咁既朋友都好正
第二就鍾意Josh , 佢勁好仔lo, 又搞笑又靚仔
但唔知點解到咁後期先couple 到
不過而家佢仲同amilia 一齊緊好幸福

第二季仲未睇, 岩岩先睇完第一季
要平伏下先再開

不過整體我覺得love island 好睇過 THTH
覺得d 人真心想搵真愛
咪係, 俾晒機會佢講真
又嫌三嫌四,
人地couple 緊又要搶
正八婆黎
好鐘意Erin 初初覺得死八婆但係越睇越正
又搞笑又爽朗
但佢依家好似整容整得好誇張 無拍love island 個陣咁靚
我都覺 本身覺得佢係臭雞格
但係佢之後講嘢嗰啲微表情好鬼搞笑
最後得josh and amelia一齊到依家 個50k應該係比佢地 見到有影埋婚紗相

個dom 整係為sex笑到 測荒test
明顯就player
millie 真係愈睇愈黑人僧 條條仔都姣又扮上菜
taylor 都係抵死 一路都唔睇好佢果pair
完左個game
Dom and taylor又couple左
咁樣睇法條條女都係雞
其實除左鼻環妹,其他都係臭雞真係
個個都勁撚花心同勁假
Tay同dom之後一齊咗咩wtf
之前dom講到自己26年黎都係單身
心諗 佢全部都係一夜情咋嘛
邊有可能純情到咁
dom 唔係同大波妹咩?
利申未睇曬睇到26 集
睇果陣最鍾意erin,男既開頭覺得eden好有爸爸feel好似幾好人咁
睇到中間到尾尾覺得eden好似個八公mk咁,成日小事化大嘈交
有冇人覺得teddy同果個好高大波妹自己走果個,兩個都好善良
同本都鐘意erin 個pair, 諗住佢地實贏, 點知比grant tay 贏左...
上網睇返d 外國人既comment, 佢地2pair 都唔鐘意,不過覺得erin 個pair 好toxic 好黑人僧,搞事咁
同意!Teddy其實都幾靚仔點解會無人鍾意
Mac隻眼好靚但係太高大啦
teddy出去出面一定大把女埋身啦
好鍾意佢同mac性格
兩個應該係成套最冇心計
好慘一開波就簡Erin 懷疑佢冇睇到套節目
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞