[塞到無得撈]屯公欖隧汀九老龍 塞撚夠未啊 (5)

1001 回覆
21 Like 0 Dislike
返到公司就會有班搭地鐵既撚樣問你點解要揀巴士
-界限街去觀塘近九龍城橋位有交通意外
-呈祥道去荃灣近蝴蝶谷有壞車阻路
-觀塘繞道去藍田近麗港城有交通意外
-觀塘道去油塘近彩石里有交通意外

葵涌道去荃灣轉上荃灣路水浸,大量死私家車阻路
碧海樓又塞

停左係度唔郁,好似前面啓業村有TA

搭左兩個幾鐘車仲未返到,多得呢d 垃圾唔少
出完西隧又塞過

差唔多半個鐘之後我都仲未到銅鑼灣
我diu一落車比上面公路車落黎d水重擊 仆街好污糟

沖涼
未去到沖涼
開左遮 但一野打落黎遮都揸唔穩濕撚左

港澳碼頭個個位?
啱啱見到有人中招
碧海樓又塞

唔怪得啦!
屌冇啦啦塞左四美街

班撚樣仲井底過屯門撚,唔知道屯門幾撚大

班撚樣仲井底過屯門撚,唔知道屯門幾撚大

屯門係大過九龍半島
-界限街去觀塘近九龍城橋位有交通意外
-呈祥道去荃灣近蝴蝶谷有壞車阻路
-觀塘繞道去藍田近麗港城有交通意外
-觀塘道去油塘近彩石里有交通意外

葵涌道去荃灣轉上荃灣路水浸,大量死私家車阻路

柒到呢…條路好地地都變單線
碧海樓又塞

唔怪得啦!
屌冇啦啦塞左四美街

塞到頂唔順,落車保鐵
斧山公園迴旋處附近,眼見無車郁到,已塞死半個鍾
碧海樓又塞

落左車轉地鐵,又大雨返
有客問我點解旺角架車甩左兩班
我話:有車番黎你先搭到架!!
有客問我點解旺角架車甩左兩班
我話:有車番黎你先搭到架!!

利申站助
今日遲左10分鐘
我diu一落車比上面公路車落黎d水重擊 仆街好污糟

沖涼
未去到沖涼
開左遮 但一野打落黎遮都揸唔穩濕撚左

港澳碼頭個個位?
啱啱見到有人中招

我係佐敦 好慘呀

諗起都覺得慘
大雨左好多,可能會黑雨?
830藍田上車, 而家先美孚

in 老龍 we trust
大雨左好多,可能會黑雨?

不過開左市
唔知天交台會唔會發黑雨
今日遲左10分鐘

遲左成個鐘,足足兩粒鐘先到公司
今日遲左10分鐘

遲左成個鐘,足足兩粒鐘先到公司

遲左個半鐘,3個鐘先到公司
塞左兩個鐘,仲係呈祥道,過左明愛...
返去應該可以拎大信封喇屌你老母
塞左兩個鐘,仲係呈祥道,過左明愛...
返去應該可以拎大信封喇屌你老母

利申:由觀塘道開始塞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞