[塞到無得撈]屯公欖隧汀九老龍 塞撚夠未啊 (5)

1001 回覆
21 Like 0 Dislike
幾時先起條中九龍幹線
唔好淨係靠幾條垃圾老龍太子道東九走廊
已經塞到長沙灣
有撚排都過唔到海

似乎又同你同車

今日藍色櫈

係喇
今日又遲左起身趕唔切前車
好似呢排都係岀藍櫈
前個排長期都係個架2+2
闊落又舒服
幾時先起條中九龍幹線

6號仔?2025年
今日真係痴撚線,一出長青隧道就塞
差d遲到要收警告信

今個月遲左幾多鑊

我公司每年計好似3次定幾多就收
好重怨氣
差d遲到要收警告信

今個月遲左幾多鑊

咁光是5月都夠你3張黃牌啦喎
實行黎一個撚樣司機清洗計劃 炒過車既全部釘牌 慢慢就可以排除晒啲唔撚識揸車既司機 釘左佢牌佢地就要搭交通工具 咁就唔會再出現過量車輛既情況
幾時先起條中九龍幹線

6號仔?2025年

又要企返屯門
幾時先起條中九龍幹線

6號仔?2025年

你估條新路唔會塞哂 一陣成架車飛落橋
差d遲到要收警告信

今個月遲左幾多鑊

咁光是5月都夠你3張黃牌啦喎

咁計我一個星期可以收一張
幾時先起條中九龍幹線

6號仔?2025年

你估條新路唔會塞哂 一陣成架車飛落橋

條新路好似係隧道

我真係好憎彩虹到黃大仙 上老龍之前嗰段路
已經離職
做逃兵唔洗再返牛頭角
已經離職
做逃兵唔洗再返牛頭角

去返中環塞車?
幾時先起條中九龍幹線

6號仔?2025年

中九龍幹線、啟德T2公路同將軍澳跨海大橋全部未過立法會批錢

到時6號仔得條將藍隧道起咗就好笑
收工係西隧口見到架960死火,跟住班人上左車
邊位巴打落唔切車又唔敢同司機講?
大欖隧道口落唔到要搭到入天水圍
幾時先起條中九龍幹線

6號仔?2025年

成個九龍東得條觀塘線 公路又剩係得老龍太子道觀塘繞道東九走廊 仲要個設計勁差(漆咸道西行、啟業邨出面
個交通網差到咁都仲要起動九龍東 放工時間地鐵仆左街真係可以行路返屋企
幾時先起條中九龍幹線

6號仔?2025年

成個九龍東得條觀塘線 公路又剩係得老龍太子道觀塘繞道東九走廊 仲要個設計勁差(漆咸道西行、啟業邨出面
個交通網差到咁都仲要起動九龍東 放工時間地鐵仆左街真係可以行路返屋企

行路返屋企?慣咗架啦
觀塘道炒車或者地鐵故障嘅話,行路真係仲快
幾時先起條中九龍幹線

6號仔?2025年

行路返屋企?慣咗架啦
觀塘道炒車或者地鐵故障嘅話,行路真係仲快

好心佢搞下單車計劃好唔好
東九龍呢啲地方好容易賴嘢
幾時先起條中九龍幹線

6號仔?2025年

茶果嶺交匯處
又落雨
又落雨

實塞到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞