[塞到無得撈]屯公欖隧汀九老龍 塞撚夠未啊 (5)

1001 回覆
21 Like 0 Dislike
屌佢老味,啱啱上屯門公路,到青山灣附近開始塞,但好彩一過左青山灣就通返
九龍站前面停咗喺到

兩個on99工程整到2036日日塞
轉車站對岀一單
沙倉上斜一單

屌你老味拉曬手掣

奧運站對出都塞到仆街

因為咩巴基斯坦總統到訪所以封路?
奧運站完全停哂
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/05/17/090253_cea39d576a6ad772ba786d6e9bf75cd0.jpg[/img

屌你老味拉曬手掣

奧運站對出都塞到仆街

因為咩巴基斯坦總統到訪所以封路?

唔係咁on9返工時間搞啲咁野掛
呢幾日中環做咩咁塞
呢幾日中環做咩咁塞

巴基總統?
轉車站對岀一單
沙倉上斜一單

啱啱過左,無大塞,只係懼駛
呢幾日中環做咩咁塞

巴基總統?

佢憑咩
轉車站對岀一單
沙倉上斜一單

啱啱過左,無大塞,只係慢駛
未到奧海城已經停哂dnlm

交通消息又無

啱啱郁得翻
突然順返,前面根本無車
睇見d人塞一陣車已經紛紛打返公司報案就覺得好悲哀
突然順返,前面根本無車

除左紅綠燈完全見唔到有咩需要停
西九龍快速公路成條變瘀血
龍尾已到海麗邨
突然順返,前面根本無車

好多犬車
突然順返,前面根本無車

好多犬車

多謝佢啦

巴基斯坦伊斯蘭共和國總理穆罕默德‧納瓦茲‧謝里夫完成北京一帶一路論壇行程後,將於明日飛抵本港,進行三日正式訪問。據了解,謝里夫將下榻九龍香格里拉酒店,當局今日稍後時間會在附近一帶開始架設水馬,而後日謝里夫會前往禮賓府與特首梁振英會面,並到港島香格里拉酒店出席一個論壇,18日就會離港。

http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/news/20170515/56695959
突然順返,前面根本無車

好多犬車

見到d交通犬 究竟塞乜撚
突然順返,前面根本無車

好多犬車

多謝佢啦

巴基斯坦伊斯蘭共和國總理穆罕默德‧納瓦茲‧謝里夫完成北京一帶一路論壇行程後,將於明日飛抵本港,進行三日正式訪問。據了解,謝里夫將下榻九龍香格里拉酒店,當局今日稍後時間會在附近一帶開始架設水馬,而後日謝里夫會前往禮賓府與特首梁振英會面,並到港島香格里拉酒店出席一個論壇,18日就會離港。

http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/news/20170515/56695959

又係蝻
突然順返,前面根本無車

好多犬車

多謝佢啦

係咁就封耐啲封到下晝唔洗返工啦

啱啱郁得翻

終於到轉車站
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞