[塞到無得撈]屯公欖隧汀九老龍 塞撚夠未啊 (5)

1001 回覆
21 Like 0 Dislike
睇見d人塞一陣車已經紛紛打返公司報案就覺得好悲哀

已報案,但feel到上司西西d面
前日已經大遲到,今日又黎
突然順返,前面根本無車

除左紅綠燈完全見唔到有咩需要停

好多犬車

多謝佢啦

巴基斯坦伊斯蘭共和國總理穆罕默德‧納瓦茲‧謝里夫完成北京一帶一路論壇行程後,將於明日飛抵本港,進行三日正式訪問。據了解,謝里夫將下榻九龍香格里拉酒店,當局今日稍後時間會在附近一帶開始架設水馬,而後日謝里夫會前往禮賓府與特首梁振英會面,並到港島香格里拉酒店出席一個論壇,18日就會離港。

http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/news/20170515/56695959

係咁就封耐啲封到下晝唔洗返工啦

好撚on9
終於過左 完全睇唔明塞點在那
突然順返,前面根本無車

除左紅綠燈完全見唔到有咩需要停

好多犬車

多謝佢啦

巴基斯坦伊斯蘭共和國總理穆罕默德‧納瓦茲‧謝里夫完成北京一帶一路論壇行程後,將於明日飛抵本港,進行三日正式訪問。據了解,謝里夫將下榻九龍香格里拉酒店,當局今日稍後時間會在附近一帶開始架設水馬,而後日謝里夫會前往禮賓府與特首梁振英會面,並到港島香格里拉酒店出席一個論壇,18日就會離港。

http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/news/20170515/56695959

屌佢老味巴基攔攤總理,快 d執撚埋班同鄉蝻亞蝗返去
屌,西隧順一陣又停過
仆你個街終於入到西隧
仆你個街終於入到西隧

仲有中上環金鐘
今日快過平時5分鐘
今日回程可以話超乎想像咁順
恭喜
今日回程可以話超乎想像咁順

咁順真係番左成日工頹頹地都感到一絲鼓舞
好似有少少雨
好似有少少雨

冇帶j

絲打點會有J呢
好似有少少雨

冇帶j

我有j,但我哋已經唔同一班車喇
今日又係幾順

無第二間坐咩

第二間陽光

陽光d車新淨d應該無呢個問題掛

最緊要識揸車
琴日坐ABC翻工
屌喇星比後車扑頭
隔後車15分鐘
我部車仲要係屯公巴士線尾車
後面個架已經無屯公巴士線

咁你搭後一架車咪得

替更黎
個掛牌正常好多
坐左半年都係個個掛牌

可能以後都係果個替更做

掛牌已回來
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞