《Apex Legend》討論區 #20

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
新手想問apex 多唔多外掛
要轉ser玩
東京ser冇乜
ng唔會搶物資已經要偷笑
收到

btw 以前lol都係打日服 d人好小小
開完game
唔好 左click繼續
左下角tab可以轉ser
應該話會tag物資已經要還神
ng場啲撚樣掃屋見到佢唔啱用嘅紫配件都唔會tag俾隊友
點解PS4 ser長期搵唔到人
轉去東京啦 講左咁耐
打排 都係打到黃金姐 d人淆到 完全唔敢過去打 打死左隻 屌 仲向後走 你打贏一隊都有分加啦

利申 唔係勁 ps4 會唔會有人黃金打下
Pc 日本ser 成日都爆ping
開心啲 打到上去白金仲過癮
白金我都明呀 大佬黃金使乜淆呀
其實人人實力都唔同 你打到黃金場 有人打唔到 無咩問題
打得rank都係想上分 下下對槍都輸 又扣分 自然冇癮 咪打保守啲囉
https://youtu.be/xrhCm-vVUu8
結論 唔好單排
我屌你老尾呢幾日打rank場撚場都爆ping
點撚樣玩呀家陣
啲分無撚哂啦屌你老母垃圾EA垃圾Respawn
fps點都keep住有掛㗎啦

apex都係,但係個人覺得算少,1日都未必撞到1,2次

高端rank就據說好多
白金場 差唔多 2場就有1場就有
你會見到 弓係你死就比人打全頭 (全隊人都係比人 全彈中頭死 )
一係 第一個圈未收就見到 得番 6-8隊
咁我就知果場 奶野
我打坡ser 都試過,但係嗰感覺好怪,全部野慢動作,唔似其他game瞬移
所以金真係無乜所謂 個人認為想衝都可以照衝
唔好意思借個位嚟
點解我144Hz mon , 冇較V-sync, 打埋遊戲屬性嘅code +fps_max unlimited, 都係得 60fps
求指教
我都覺呢幾日server唔掂,成日有隊友去到round2 斷線,打緊人嗰陣會lag(呢個我有懷疑係我手制定server問題)
windows都要較埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞