《Apex Legend》討論區 #20

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
有無巴絲打招隊友 想一齊打
呢d game真係個人幾勁都冇用 點都要有個軍師喺入面先得
tsm呢樣真係抵佢贏 好多時混戰hal介入抽身嘅時機都捉得好好
加埋snip3搵位入人死角個sense又好 reps隻gibby做靶又生存得耐
aceu最多係做snip3個位但佢隊友就冇hal同reps嘅能耐
腰射最緊要左右瘋狂un

同埋最好配支狗散,掃哂smg都唔死就即刻換狗散
有時好似狂un就會有d影響精準 係咪都係要瘋狂練
所以之前就係成日比紫甲肥仔屈 特別係佢meta果季 打極都唔死
Freeze?
㩒乜都冇反應要reboot
屌我仲以為係我OC問題
日日都發生
十場有六場咁啦
ps4打到一半斷線
手盾50
連埋紅甲275,全射身要31飛先死
就算有Lv3彈匣都係得27飛唔打頭一排彈係唔會死
第一季到依家 R99弱左,肥仔勁左係事實,唔好講射唔射中啦,肥左仲可以扔大盾曬下時間
拎噴火練下,噴火腰射又準又多彈
用開alternater同flatline最準
呢兩支嘢個準星範圍細啲
volt devo都唔錯
我同fd打三排先玩得多,單排係凌晨無聊自己玩,你咩Id
冇技巧lu,因為我從來唔玩飛機佬我講嘅心得全部都係來自我對街場飛機佬嘅怨恨,你自己研究吓

如果要將bh同crypto放埋一齊比較,我覺得bh=進取+機動性,crypto=可進取+可龜守

crypto唔叫有潛力啦,因為已經好強,我覺得現時版本bh同crypto嘅天花板算同等高度
想知有冇ching因為出新skin玩返華森?
利申有
Crypto可以炸Watson caustic 打比賽先咁有用
街場廢好多
Ng 無合作性
練到都唔同rank
所以肥陀同惡靈都係T1
一唔夠打就開盾/無敵走佬
屌你老母

但自己用惡靈個陣都未遁到入虛空就死鳩左

利伸:狗main
肥仔扔盾同敵人出出入入打心理戰好刺激
From巴哈

官方推特:己發佈修補檔以提升遊戲的穩定性

翻譯:
我們已發佈了修補檔以提升遊戲的穩定性,也希望能改善遊戲畫面停住的問題。
要修複這個問題對我們而言有點棘手,但我們仍希望這次更新能解決大部份的遊戲崩潰問題。

屌那星 唔彈game基本野黎 要佢地fix好似好難為佢地咁
尋日彈game搞到同fd嘈交陪返個fd俾我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞