《Apex Legend》討論區 #20

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
我都-1 sorry
打中文會lag機
之後?
搵唔到你個id
added
咁點解宜家要擺埋一齊
打白金要浸下 通常諗下自已夠唔夠打先好衝
我自己未對過槍都會當人地係至少
兩藍至一紫甲
肯定係今次patch出事 一晚crash幾次
單排都撞到唔少隊友斷左一下過幾分鐘連返入黎
上到白金啲人都係ON9
走到散撚晒打條毛咩 淨係識執野
no play?
go out
所以好多時落城算 一了百了
上到白金 對槍唔係優先, 講緊3倍鏡以上既距離你要射得準人, 近距離已經係成隊人一齊沖
玩ng都好地地
打rank
新玩銅牌 都10場 6,7場外掛
個任務係淨低一星期,冇錯?
我要刷華森追蹤器
係喎 係個地圖先係得3日
有固定隊友:暗馬士=勁
街場:有愛就玩,唔識玩建議唔好開技累隊友

呢個角色太著重團隊戰術,呢個角色職業比賽嘅用法係200米半徑零風險視察、emp 突襲,呢啲招數太恐怖,但街場發揮唔到,往往會變成暗碼士掛住玩飛機自己申請3打2、開emp幫隊友緩速嘅尷尬情境

你有樣嘢講得啱,冇機係好廢,暗碼士被動技、q、z三招技都係建基於有飛機嘅情況,冇飛機你就等於冇技能嘅dummy,遊戲實際有啲情況你會冇技能:
1)drone畀人射爆等cd重置
2)開完emp(某程度上,你開完emp架機就係廢嘅,應該即刻衝去支援隊友先啱)

至於你話123號位...是但啦街場冇戰術㗎,咩角色都可以玩
如果同團隊夾,幻像唔洗諗

自己慢慢摸索玩熟咗就會發掘到唔同角色嘅用法
又係打到白金後冇乜動力打落去 同呢排凍到隻手都唔想郁
btw會認真同fd夾既話最好練好惡靈尋血肥仔其中一隻先,由其打新圖肥仔好重要
我想問點樣可以穩定144FPS 我係飛機個陣FPS會跌到80 落到地就都去到144但唔穩定 10700K 2070S 垂直同步個啲都熄左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞