《Apex Legend》討論區 #20

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
咁梗係216
216本身係內置sub仔

但如果q60t加左sub仔 我覺得會好過216
Btw兩者價錢其實差唔多
咁更加玩唔過了利申淨係用g7同3重擊
我好屎
同樣係fps但玩r6好好多唔知係咪瞄慣頭嘅關係
咁都係跟你216好了,冇位擺舊sub
如果去ssp買好似兩千有找
我就去avlife買 二千一有找

機就都係嗰間
明白
唔知關唔關事啦 但的確我平時係8X-10X FPS
仲用緊960
我之前睇人用打紅甲會打到125傷
但其他甲得88
諗緊係咪bug
感謝大佬毛巴 and しゅ巴
我有D貪心,想打機先144Hz
但平時普通用就 60Hz
我見Nvidia設定較咗都冇用🙈
個新活動唔係今晚出咩
聽日晏晝12點
你咩顯示卡
有冇高過60fps但上唔到144 only
https://apexlegends.gamepedia.com/Sentinel#Charged

睇埋爆頭傷害,哨兵依家s7 充電爆頭176(無頭盔),打身88,打腳79,有興趣可以睇埋其他數據
上個月s7改版係已經改勁過,上一版充電淨係對護甲增傷,所以打肉就好似打唔入咁
個人認為,依家哨兵作為單發狙擊槍其實唔算差,但唔充電真係唔好用
我自己好少渣狙擊槍,但我估計最好既配置,係配4x-8x倍鏡,為左容易瞄頭,另外副槍配r99用黎補槍
https://www.youtube.com/watch?v=gwt_qJjDpqg
搵咗勁耐先搵到一小段aceu近期用sentinel既片,搵過aka,albralelie都冇
感想係......用scout好過
今次event pass唔pass好
玩得多天際線打壞手勢已經用唔返其他英
加上肥佬個傳家寶真係整得差
但明知全部絕版skin同埋event儲傳家寶一定最低
3000以上要隊友夠廢
以前就勁 而家個定位好尷尬
aka玩機械人肥仔成日用g7,佢以前間唔時都會玩吓longbow,宜家就極少用了
出咗了
nerf horizon 一早要啦
大技都應該要nerf
肥仔拎住傳家寶跑步個feel好似跑得快左
我無咩用肥佬都買左
原因 肥佬都算係團戰必出既人
加埋如果本身有幾千藍水晶
1000蚊咁上下就抽齊24款可以拎
懶人包:如果想花費最少包這次傳家寶
請先買尋血犬活動包
請先買生命線活動包
兩個買完再開 不然中途開到其中一個活動包造型會無法購買活動包
剩下的12包單獨購買即可
我平時都係咁換 換哂d紫色 然後抽剩低
今次可能剩係要機械人個skin就算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞