605尺實用 32萬裝修 你問我答(4)

1001 回覆
65 Like 25 Dislike
影你屋企出黎俾大家學下野囉
見識下咩叫有品味
一定要讚?上面都有post過ig d sample la
咁我入黎都係想見識下你整成點學下野姐
你咁有品味咪叫你自貼出黎見識下囉
豐富下大家討論
睇你啲圖都夠豐富啦 又紅又藍
你覺得整得靚過上面果啲ig咪ok囉
你做生意 個老業話靚咪得
你依家入黎話我無品味
你咪影你屋企出黎俾大家見識下咩叫有品味囉
又要縮 依家你啲有品味嘅屋企裝修唔見得人咩?
你咁有信心話我係做生意 我依家細細地就同你對賭五萬
約個時間出黎 我拎得就證明我係業主 夠唔夠膽呀?

我知網上講野你可能以為唔洗負責 連基本尊重都唔識 我都唔同你講誹謗嗰啲

你依家一入黎話我無品味 老實講我覺得你連基本尊重都無
你咁樣做人 ok 可能你真係好有品味 我咪叫你影下你屋企俾大家見識下 你又要縮 諸多藉口

之後又要老屈我係做生意 ok 而家我話我係業主 你係老屈我
有本事就約個時間出嚟對賭 冇本事你就講少句野
嬲到
你依家話我唔係業主 係做生意嘅
咁有信心 出黎對賭啦柒頭
五萬都拎唔出呀?
其實我無留意你係業主定裝修公司,淨係知裝修完好唔得你係老業又點
你on9小陣啦 又對賭又大人又叫人出黎
你真人係咪好撚mk
依家又縮啦? 五萬都縮
你睇返自己識唔識尊重先啦
而家你冇留意就唔係誹謗呀?
大家都睇到你講過啲咩 公道自在人心
勁到大9人賭五萬仲好似好威咁怕唔怕比人笑
其實都幾欣賞你 做人咁有原則同咁認真上連登,好彩啲球星唔識睇中文同上連登,比人屌2句又要約出黎又要賭錢,勁攰
我唔知你點做人啦
自己無留意就可以係一個理由去誹謗
大家都見到一個唔識尊重人 影唔到自己屋企幾有品味 同埋老屈完人連對賭五萬都唔敢嘅人
得啦得啦 你人格高尚姐學到野
咁激動 對賭咁搞笑

上連登咁認真 第一次見
品味啲嘢 人人唔同
人地真係貼 你都可以話人唔靚
同埋去人地屋企影扮自己

其實你係咪業主唔太重要
就咁睇番間屋
個design 同其他人審美唔同
對於我呢啲中意Nordic 嘅人 真心就覺得一般
但手工角度係ok

如果你對自己design好有自信
完全唔洗理人點諗

多謝介紹, 岩岩落左訂

開左工有相睇再分享俾大家。
樓主散甲醛用左幾耐?
其實唔係好覺有味
油漆我用咗立邦兒童漆
傢俬我用咗生態夾板
之後屋企長開空氣清新機(24小時長開)
如果係睇空氣清新機嘅數字 就大約半個月先跌到個位數
如果話淨係靠個鼻呢其實唔係好分到
你留tg再問
想要師傅資料

好平喎,無睇內文,但多謝分享。

上面果個縮頭龜唔好理佢,網上好多呢啲人。
佢地嘅心理狀況就係
1. 唔係我買唔起,係我不屑買
2. 我無樓但我笑九你裝修,就算你有樓,所以我贏
完全係呃自己,圍爐取暖嘅失敗者自我保護嘅正常反應,明白咗就唔好同佢地計。
算啦 我都無再諗
大家開心傾下姐
1月收樓, 想新年後開工

今日同師傅夾完水喉位,應該黎緊呢幾日整水喉。用英國製銅喉管。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞