[中毒性歌姬]Aimyon 愛繆 あいみょん 集中討論區(5) 第二次上紅白

1001 回覆
26 Like 3 Dislike
又上紅白
唔知唱邊首
愛を知るまでは

補番張圖, 今年真係難估, 上年裸之心大熱都估到會唱呢首, 今年我希望佢唱愛を知るまでは 或桜が降る夜は, 依兩首輕快啲,新歌ハート節奏慢啲, 帶動唔到個氣氛, 上年唱裸之心都有依個感覺, 上年想佢唱さよならの今日に多啲, 唱呢首氣氛一定正好多
推到Aimyon唱呢隻
3歲
30/11場武道館演唱會有會員直播,3300yen, 可惜嗰日係月尾星期二, 應該會幾忙,未必有時間睇到live, 但我應該都會買飛放工先睇

Aimyon 3歲(精神年齡)
希望唔好又480p
睇下佢出唔出碟la, 如果會出碟live 嗰日直播可能都係480p
上年我ipad睇都嫌佢濛
唔知佢今次出碟會係之前既場次定係武道館呢場,如果碟都係呢場的話,就唔係好想買線上直播…
https://youtu.be/6L5DS57ZLqE

music station啲片YouTube通常好快鏟, aimyon唱新歌ハート, 好少見佢咁樣揸mic, 無拎結他無用mic stand, 佢好似好唔自然咁,似啲小學雞參加歌唱比賽咁郁身郁勢, 好cute, 唱功當然係一貫高水準

今次淨係比會員 可能係高清

捉摸唔到
我應該都會課金, 好耐無試過咁迷一個歌手, 佢啲歌我差唔多全部都鍾意,就算出碟我估都要半年後先有, 唯一可惜係嗰日星期二要番工, 唔可以好似上次直播演唱會咁喺度live住吹水
我覺得如果出碟用呢場武道館機會較大,佢有得直播live應該會拍攝得認真啲, 上次直播演唱會明明嗰場aimyon唔記得左跳舞都照出碟, 應該一早傾好哂。 我唔熟日本啲場地, 佢之前抽左一場愛を知るまでは既live放YouTube, 個場好似比武道館簡陋, 出碟未必咁適合, 可能收音會無咁好
利申唔熟日本演唱會場地
https://youtu.be/yQI2K8MlHU8
係咪30/11都有得買飛
依家有啦
我意思係開場前一刻係咪都有得買
因為仲未知買唔買好,想睇live但時間就唔多啱
去到日本時間 12月7號 21:00都有得買
想買但未做會員 有冇教學
明白
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞