[中毒性歌姬]Aimyon 愛繆 あいみょん 集中討論區(5) 第二次上紅白

1001 回覆
26 Like 3 Dislike
不過個look冇乜驚喜,以為著大紅西裝
個妝好撚有誠意架啦
平時邊有搞咁多野
都幾多近鏡呀
如果唔對比都ok,但普通台係再大頭啲
開頭渣mic個動作都zoom得近啲型啲
今晚比YOASOBI吸引住冇乜留意AIMYON添
一貫水準演出不過印象唔深刻
原來又有露個肚臍仔出嚟
真蠱惑
真係wor, 岩岩再睇番原來4k 開頭睇到aimyon 露肚臍, 我同先睇twitch 版係無, zoom 到好近淨係睇到上半身, 果然4k 係睇到多d野
我都對今次件服裝有d失望, 岩岩佢上聖誕music station 件衫好睇d, 依件西裝隻色我麻麻地鍾意, 隻色有d沉. 我都以為上紅白會著紅色衫或揀d鮮色d既衫, 西裝黎講我鍾意佢上CDTV o個件白色多d
冇辦法
今年真係 yoasobi 太搶眼
aimyon 又一貫唱得咁好
已經慣左

我睇番岩岩cap d 圖, 好多相都好似好累咁, 可能12月又要開演唱會, 聖誕又上music station, 除夕又要上紅白, 工作太密休息唔夠, 希望佢可以休息番多d
本身諗抽唔抽好,點知原來得一張係aimyon,6張係band member 好伏
屌那媽del咗,今朝仲睇到㗎
自膠原來自己開咗vpn
youtube係好麻煩
唔知有無人發覺官方中字marigold MV係唔見咗
但vpn轉新加坡係會睇到
https://www.youtube.com/watch?v=SGuvLR1S4UE
我仲以為佢冇啦啦del咗
咁戇鳩要新加坡,你點發現的
我都唔記得點解會發現到
我一直以為官方係想谷marigold MV 既view 數先會無左中字版既mv, 原來新加坡睇到? 我成為fans o個時就已經搵唔到佢既中字版, 都覺得有d奇怪, 明明再舊d既mv 都有中字版, 依首咁hit 既反而無
應該唔係特登
無理由會倒台灣自己米
用TW VPN都睇唔到
傻的嗎
祝大家新年快樂 2021可以去日本睇現場演唱會

好想去一次呀屌
其實仲有好幾個都想去
去到日本當贏
聽下歌先

又係時候睇電視
巴打仲喺日本
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞