[Sone]現在是少女時代!順圭生日粗卡!!泰妍亞巡大發!!!

1001 回覆
45 Like 17 Dislike
btw TT已經超越左i got a boy mv views啦
大家睇多幾次啦

而家17年網絡咁發達,啲mv一下就上幾千萬views
求單位680/980/1480 都得
只希望可以入場睇 今朝撳極都撳唔到飛

sone們唔洗灰鳩住,我之前搵左代購訂,有機會(有機會咋)多左一至兩張飛,但今個星期內先出黎交收,我實會放比你地,但勿屌唔係原價,最多加二三百蚊一張,因為代購唔係原價咁訂

排隊要
之前搶台灣都搶唔到 真係想喊
呢個原價加120 話唔係搶公售 要遲啲先有飛 信得過?
btw TT已經超越左i got a boy mv views啦
大家睇多幾次啦

時代唔同 sone又老哂,無咁多時間追views, 希望十週年可以有好成績,拎返幾個大賞,獎呀咩都好

大家睇多幾次啦

呢啲水份黎姐 搵個黎香港solo 飛價見三 四千蚊張黎望下
有4連$680 2連$980

TG:https://t.me/YK1231
屌 第一次買飛入左viagogo買
佢又唔show港幣 以為係正價 點知買左計埋4000蚊兩張980
窮學生蝕讓1500張有冇巴絲要

980 2連位黎
可議
https://t.me/amst777

問左 1480位唔揀位就2500 揀位要再加錢
大家睇多幾次啦

呢啲水份黎姐 搵個黎香港solo 飛價見三 四千蚊張黎望下

成隊都未必得

?
大家睇多幾次啦

時代唔同 sone又老哂,無咁多時間追views, 希望十週年可以有好成績,拎返幾個大賞,獎呀咩都好

認同 中意少時既而家都一把年紀各有各忙,我見好多靚妹中意twice,以前social media仲未係好先進

但twice今年comeback兩次,拎大賞機會咪好大

?

同問

單賣980可以嗎?
tg @cctoyu_614

單賣980可以嗎?
tg @cctoyu_614

夾張 睇幾錢 csagg
大家睇多幾次啦

依家既少時唔追求呢d啦

黃牛死全家
半日爆post
求1480 2張 row a 至 m 可加付100-200車馬費
Telegram :bprebble
Email:Ming Chan.le@gmail.com
黃牛死全家
半日爆post

泰妍的魅力

新post今晚先好推爆,我下午開唔到post
大家睇多幾次啦

認同 中意少時既而家都一把年紀各有各忙,我見好多靚妹中意twice,以前social media仲未係好先進

但twice今年comeback兩次,拎大賞機會咪好大

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞