[Sone]現在是少女時代!順圭生日粗卡!!泰妍亞巡大發!!!

1001 回覆
45 Like 17 Dislike
想問買到係咪即日有票拎?
收680二連
只求入場聽泰妍唱歌
Tg: https://t.me/ting7
求680一張
泰妍
求1480 3連
痴撚線 大把黃牛 真係想睇就買唔到
求680/ 980 單人
t.me/hkyuloi
係viagogo買到張a區
計哂所有野要2544
黃牛死全家
求 980/ 1480 單人

https://t.me/a_888a
係viagogo買到張a區
計哂所有野要2544
黃牛死全家

已經算好 上網見blk a row x 開3600
一場實在太少啦
報驚拉黃牛其實有冇用
純粹想玩鳩佢地
報驚拉黃牛其實有冇用
純粹想玩鳩佢地

約左交收 再報警 拉硬
報驚拉黃牛其實有冇用
純粹想玩鳩佢地

好耐之前講到宜家
只可以話成效唔大
報驚拉黃牛其實有冇用
純粹想玩鳩佢地

約左交收 再報警 拉硬

咁買家係咪冇事
sone們唔洗灰鳩住,我之前搵左代購訂,有機會(有機會咋)多左一至兩張飛,但今個星期內先出黎交收,我實會放比你地,但勿屌唔係原價,最多加二三百蚊一張,因為代購唔係原價咁訂
求680/980 2連位
https://t.me/Elvis0530
sone們唔洗灰鳩住,我之前搵左代購訂,有機會(有機會咋)多左一至兩張飛,但今個星期內先出黎交收,我實會放比你地,但勿屌唔係原價,最多加二三百蚊一張,因為代購唔係原價咁訂

有興趣

留名

排隊要

我要呀唔該你,想問下係block幾?

真sone留名
求1480 2張 row a 至 m 可加付100-200車馬費
Telegram :bprebble
Email:Ming Chan.le@gmail.com
黃牛死全家

BTW...仲未有飛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞