[Sone]現在是少女時代!順圭生日粗卡!!泰妍亞巡大發!!!

1001 回覆
45 Like 17 Dislike
好想睇到佢話
現應粉絲要求 加開一場!!!!!!!!(FF)
其實加開一場都唔夠

加2場就差唔多 個場咁細
唔到炒飛都唔知原來香港仲咁多少時FANS黃牛死全家
求任何價位兩張
Tg : syst501
利申 真Sone
Best of best 之後就冇見過佢地
係外國留學特登改早機票一完sem趕返黎好想睇
咁多人求飛 放飛小心預到黃牛 比位人入原價入高價放 當然黃牛價放既sone就唔洗理我

係咪要問下問題先

我都諗緊呢個問題 點避

問問題 點解hk ticketing唔學下台埸個邊咁要問幾條問題

因為hk ticketing 不嬲垃圾

而且佢邊有心機整呢d
佢心諗你搶唔到關我鬼事

平時腦細連五月天 bigbang都拎到內部
今次佢發散曬人脈都幫唔到我
6月9號睇下黃牛咩價再決定買唔買

2500張喎 算平喎
但我買唔起

想買了

巴打要一張?我同你夾

我女朋友同佢朋友去睇...
我諗一買就買哂兩張
好想睇到佢話
其實加開一場都唔夠

加多場我都應該無運氣買到

2500張喎 算平喎
但我買唔起

想買了

巴打要一張?我同你夾

我諗一買就買哂兩張

已經唔算太黃牛架啦 巴打係買就快啦
平時腦細連五月天 bigbang都拎到內部
今次佢發散曬人脈都幫唔到我

係咪因爲得一場
btw你腦細好好人

一張 a32 y行
一張 a34 z行
Tg https://t.me/CCCCTY

巴打我tg左你

巴打會唔會放?

我應該會tg 咗前面 quote我果幾位先

岩先都有quote 唔知有冇份 但冇留Tg
@tsztsz516

如果佢地唔要
我原價放俾你

我都想要啊巴打https://t.me/belibalalala

最衰我信用卡唔夠limit
我自己買完 再幫大家買多4張 仲見到有少量1480 但無錢買
已盡力

再次感謝力威巴打

8年sone 只求主場入去聽 望遠鏡都唔諗住拎
多謝你! 好人有好報
本身諗住食台場炒價去台灣睇

唔洗客氣啦 sone間互助 我明你心情嘅
我都係幫得一個得一個 同埋諗緊起我當年都食過黃牛
Wheelchair買唔買女好
二巡三巡都有去 上次best of the best冇去已經好後悔
好想今次可以去到呀
求1480一張 TG:yingying0309
希望有SONE打有多張飛啦
system busy咗成粒鐘

@tsztsz516

如果佢地唔要
我原價放俾你

我都想要啊巴打https://t.me/belibalalala

我自己買完 再幫大家買多4張 仲見到有少量1480 但無錢買
已盡力

再次感謝力威巴打

多謝你! 好人有好報

胡師傅

2500張喎 算平喎
但我買唔起

想買了

巴打要一張?我同你夾

我諗一買就買哂兩張

已經唔算太黃牛架啦 巴打係買就快啦

搵左佢,但未覆,5000兩張.心痛了
賭球都要賭幾日先搵到呢個數字
跪求980兩連位

跪求見金爺既機會

Tg:LeoWong1202
真sone去哂咁多次concerts
任可價位皆可 https://t.me/hkyuloi
想當年中學雞少時演唱會
無錢求老豆老母出錢
睇左一次980
就無再見過佢地啦

@tsztsz516

如果佢地唔要
我原價放俾你

已盡力

再次感謝力威巴打

多謝你! 好人有好報

好心痛啊 只想要張1480
Best of best 之後就無再見過佢地
咩價位都得
有飛就得
TG:@tsz0309
好想睇到佢話
其實加開一場都唔夠

加2場就差唔多 個場咁細

可唔可以一人一信叫主辦加場 希望有奇蹟
前幾日日日反散工求即日出糧買飛 但。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞