[Sone]現在是少女時代!順圭生日粗卡!!泰妍亞巡大發!!!

1001 回覆
45 Like 17 Dislike
自己買咗兩張 再幫咗兩你巴打買
已經入唔返system幫大家

痴線咁多張
入到但係仲load緊個座位表

痴線咁多張

賣黃牛係乜撚野心態

Sorry, the booking system is now busy.
抱歉,購票系統目前非常繁忙。
You will be redirected in 9 seconds.
閣下將於9秒後被重新轉載。

Please do not refresh this page.
請不要更新頁面。

仲LOAD緊

痴線咁多張

啲人係點入到
求一張任何價

tg zurakahin
Sorry, the booking system is now busy.
You will be redirected in 5 seconds.
閣下將於5秒後被重新轉載。

Please do not refresh this page.
請不要更新頁面。

You will be redirected in 9 seconds.

請不要更新頁面。

仲LOAD緊

完了吧,如沒意外
LOAD到入去但賣哂係咩玩法
係買黃牛都唔係而加買
愈近冇人買佢就要降價架啦
求一張 有冇巴打多一張 咩位都要
https://t.me/IeokUN
主辦連訓街都唔俾 係都要上網俾黃牛PROGRAM 強暴 唉。。。 今次真係唔洗睇
入到無得選擇類別係咪即係收皮 唯一值得高興既係我終於入撚到 宜家係咪重有機會搏d人登入完無買放番d飛出黎

請不要更新頁面。

仲LOAD緊

完了吧,如沒意外

開左7個分頁等左50分鐘先入到

巴打會唔會放?

我應該會tg 咗前面 quote我果幾位先

岩先都有quote 唔知有冇份 但冇留Tg
@tsztsz516

如果佢地唔要
我原價放俾你

我都想要啊巴打https://t.me/belibalalala

最衰我信用卡唔夠limit
我自己買完 再幫大家買多4張 仲見到有少量1480 但無錢買
已盡力

求飛

我hold 曬俾前面啲巴打同絲打喇
終於入到
tg,@siumeng
我想幫女朋友買一張/兩張飛.
任何位置,價錢另議.
絕不助長黃牛,小弟唔介意以身相許
連位/不連位,一張/兩張,任何位置!
佢由出道追到依家,cd呀乜野都齊,佢真係好想睇
開左十幾個有一個LOAD到入去 入到又叫我重刷此頁
有冇巴打任何價位有多
tg: csagg
見你地話賣哂咁入到去都無意思 放棄

跪求兩張680連位
Tg @haknyeon
仲難搶過上次少時黎香港
收 任何價位 一張

如果唔想拆 我可一次收兩張
價格再議
有意TG:
@Ckww1234
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞