[A/I] 魔靈召喚 Summoners War (12) 遠古超越課左未

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
係幾好
但係我打rta冇咩support unit打唔到上去
火仙 風精王 水風奧 風極 風海王 水沙 都冇
仲有一堆都冇
最有用都係火方同光女王
跟住就全部打手
我都算係C社親生仔之一嘅
我都研究緊下季應該點打 我依家好多群消 但好似無穩定暈全場果D
黎緊升水奧技先 想要火海王 好似好好用
火方我都想要 我覺得佢勁過水仙人 消狀態推條 符勁仲可以打人
但水仙基速快幫我符差既問題

又卡關了 好似仲難過第一次
出左改技先諗下季,今季仲有3日要捱好難頂
可以同我一齊試慢速火仙人 唔洗驚火吸
你全隊壓到綠字100速左右 火仙人最快 打字全暴走意志 唔洗咁快可以坦d大力d高命d
跟住練光死神 配多2隻aoe 最尾個隻睇對面有冇免疫 有嘅出多隻全消 冇嘅睇情況出
可能咁打有機會打到上去
我noob試左十幾場 贏7成
即係等對手開哂野之前火仙人消哂再控?
可以試下100速好吸引
可以加多隻水奧幫手消同控 再用火德aoe
對面有消buff應該會比人控死?
岩岩過塔4x抽加3張4星卷
食左屎
仲要抽唔到火死神
之前食哂抽唔番
對面多消同控就轉返快隊鬥下同用火奧?
我可以2隻消快2隻消慢 到時睇情況
火仙人風極就快 火水奧就慢
佢攝中間加返buff我又消返咁?
要到時實測下今個禮拜唔打住
打手一定要接到消buff
接唔到就消buff同打手坦小小
一定要接到
你應該無機會出到手
我依家無用風極
主要係火仙人+164
跟住水仙人+15x
水沙+13x
其他打手100出頭
但通常對面ban我風奧 所以火仙跟水沙後面都接到
Ban水沙/接唔到就祈禱唔好比人消意志
我都覺其實我好多時見對面多高攻野就落暗貓
新手恩物
3/4應該得 要拆符比光犬
其他冇速隊長要全隊重新砌過啲符先夠快
好燒錢唔搞住
冇火海王可惜
我咁樣試玩首選火海王 好少出唔到手
不過唔知咁樣爬唔爬到上去紅區
真? 全隊壓100速火仙人配AOE可以爬到咁高?
上到金一我都開心爆
你睇seanb rta都係咁玩 金三結算
不過佢冇火仙 用火畫伯 風極
佢話佢抽到火仙成隊會更陰
你揀得火仙火海王 對面一定覺得你鬥快
我下季試今季我應該金二而已 上唔到金三 就係d符唔夠勁
有火海王會好d 後手一波流最驚就係單消 搶火海王 對面少隻單消會穩好多 同埋火海王依家meta係一哥
真係無 單消仲用緊光卡
但後手點解唔驚人地先手群消控場?
聽日睇下seanb先
驚啊 人地搶火仙人就要轉陣玩counter啦
rta要應變
明白了
但我見仲有好多先手群消角 風畫/風海果D 呢個陣係見對面無群消先用?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞