[A/I] 魔靈召喚 Summoners War (12) 遠古超越課左未

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
買隻ac最好
點會冇用 就係有左44%先唔會比水晶噴死
新手有排先砌到風丑夠力秒殺
後期就真係冇用 前期根本新手恩物
你夠歐洲多原五另計
爬文話唔洗點刷首抽 好多都有用 鍾意自由慢慢玩多d
請問5星既馴獸騎士同神獸僧值唔值得升
我諗新手期未打巨12果D應該唔會諗秒水晶
我曾經想合但都係懶 都係要睇佢本身有咩
好難刷到首抽呢期無咩活動 唔刷都得
我都係由頭玩 但唔好係無光暗真係差D野
呢兩隻應該暫時無用 豹女以後打交就勁
一係你貼倉睇下先
講埋咩屬
馴獸火水前期作用不大
風馴就升 萬能
神獸都擺倉先
唔該巴打 我都係跟緊呢篇 不過因為新玩佢有d角既簡稱要google再搵先明
零課清泉招人,有無清入黎幫拖
你過黎我地到啦 紅一二據點 唔夠打
唔夠打都打到上去紅二咁勁
完全新手由開荒推到上巨10->穩巨10->開荒巨12->穩巨12都有排啦 新手先求穩刷到再諗速刷啦 未穩刷到符邊會夠符速刷到

原來有成就之後我只係玩左一年時間
咁樣算唔算新手
我岩岩115日 琴晚先第一次破雙塔
恭喜話咁快我都250日了
其實依家唔使開荒巨12 用2隻風樹火死火小仙直接穩刷 風丑最後出手都穩
都係既 但新手要兼顧埋爬塔陣容 要升呢幾隻上6先都好卡新手時間 前面無帶肥角新手應該幾痛苦
依家新手刷符順序應該係巨10>死10>死12>雷京>三頭龍>異界決心>三水犬>龍12>巨12
其實都想問下新手無建築三水犬好似搞黎無咩用咁 要升防塔都有排
同埋多左咁多二覺實用野 光暗火犬神 火暗死神 火格光格 好似有排都未應該升水犬住咁 升完應該都唔夠防%
靠刷水光異界craft夠多決心
https://youtu.be/cvaTMGK5JSw
痴線佬84日就有齊雷京同三水犬
紅一二升降機 上到紅二成日遇到紅三跌落黎 跟住又去返紅一 不過我成日想輸落返200 300名刷下防守成功
.gun 我都係慢慢玩緊 係被個FD屌我懶先的起心肝今個月執好隻光派符磨左雙塔佢 其實肯執既早成個月一早夠符推
佢都係用返巨10隊去打巨12先 如果跟seanb風忍應該唔難 係小怪難啲
據點防守成功有奬勵架咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞