[A/I] 魔靈召喚 Summoners War (12) 遠古超越課左未

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
夠薑每人出多包超越
經濟太差, 大家都手緊左
2021年基本可以預期一定差過2020
2022年如無意外個分別都不大

香港長遠黎講今次經濟風暴之後基本翻唔到身
我間公司已經係東京set up 左新office, 2021年年中之後隨時可以hotswap過去
內容都唔吸引 我都係俾左238買張2選1 遠古超越唔想買 新手黎講原5本身少無咩幫助 極大機會都係抽多隻倉管角看門口
咁好可以去日本 羨慕
但我見D人真係課到癲 竟然仲唔夠
如果佢係俾D新手可以自選一隻原5就唔同講法 起碼選到隻一定幫到手既
但我覺得合既原5其實都好好
水雞-》打地城
光派-》打塔
火雷帝-》打龍
其他原5都係講緣份 等緊光暗奧
所以新手入坑剩係搞掂合既原5同埋D實用2,3星+ 二覺都夠玩幾個月
我D二覺應該排到出年 同埋其實仲未合水雞火熊貓
太煩唔想合
唔好傻
係日本另外請人開新office, 我而D back office IT狗無得走
而且黎緊我Team個Leader3月會離職, 8月去澳洲
我地成Team人會解散而且無得全部留低
....咁sad
我返緊銀行middle office,黎緊好似未見到有咩變化
想走又無咩決心咁
唔怪得成日課 有穩定工作
幫我課個造型ok?
最少三五年都唔會執, 係做準備
無意外發生的話黎緊幾年都仲係香港main
其實唔止日本, 聽講台灣都有開荒牛過左去, 不過size細好多
但當開始凋零既時候, 將會係我最搵錢既年齡
岩岩課左仙人同奧個水著
其實神秘人睡衣同上犬水著都想要 但無咁常用就算了
但唔係條team會解散?
咁聽落對你好似都有利
我呢D冗員坐得耐左 覺得轉出去人工會跌 學野又懶 明明先廿幾歲
因為我係overpaid
出翻去搵工好易變overqualified
我都係同埋依家出面太難搵
想internal transfer多D 但都係好難
減人工都還好, 減完覺得我騎牛搵馬做唔長唔請
唔係太好先會加時咩
引死你班課長
買得1次點引
光暗傳說卷788買唔買?
引未課果班課長同班儲抽派
會買,抽唔到原5就棄驚

魔靈最值錢就係光暗,出得光暗傳說就棄得驚了
垃圾 會出紫符
傳說果粒6選1要中靚主屬同啱用類型機率好低
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞