[A/I] 魔靈召喚 Summoners War (12) 遠古超越課左未

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
魔靈召喚 Summoners War -

來自韓國廠Com2uS

未玩過既你可能睇完近排某D實況主玩完

之後想試下又或者之前玩過想玩番

--------重點---------------
1 呢隻驚好撚肝/農

魔靈唔係出面D速食手機game
唔好諗住一步登天
如果由0開始的話 無幾個月
你係完全跟唔上本身有玩開既人

2 原5好撚難抽

200抽得1隻原5 呢D係正常
幾十抽就有叫好運,歐 OK?
光暗原5更係萬年一遇(有人玩左6年都無1隻光暗原5)

3 符文>角色

我成隊光暗原5比對面三色3,4星打死
on9架
唯一原因就係符文廢
正如第1點所講
呢隻驚有8成時間都係刷緊龍12巨12死12刷符

4 暴走會激撚死你
暴走係其中一個ingame system
如果你隻寵有裝暴走符文套裝
係有22%機率再獲得回合
人地都係
所以點解有時人地隻寵可以連打你5-6次

-------------香港公會list---------

-亞服-
光復香港
快樂戰鬥
叛徒

香港實況主路小倫discord group

https://discord.gg/K46b9PK

個group有不少持續有玩既巴打

有問題可以入去問/交流

雷京攻略

地城速刷穩隊
龍12 : 3水狗火吸
巨12 : 未有共識 鳩打就贏
死12 : 雙子女王光格狗神 / 3水狗2火魔劍
鐵: 風功夫 火狗神 女王 暗狗神 光卡
劍 : 火吸 3水狗[/quote]
Lm
加星號
已課遠古超越 未開
因為我都冇水方同傻蛋
兩隻都有但好彩中左想要既野
垃圾驚!
你中左邊隻?
講出黎比人笑!屌com2us老母!
可能下次改技變神角
祝福個包好似平時唔會直接買到?
我諗大約3個月會有一次 不過照買
中火神獸 嬲左
咁多人中柒野唔敢課了
平平地課個祝福算
遠古都係啱得番兩三隻未抽中果啲超級老屎忽課
我火屬強勢角都冇 風水屬差唔多齊 但冇個啲又廢基本上中火屬我就天堂了
我見未有既有一小半都好想要就課了
依家雙速隊長
新次元你地點打
我用緊火吸 光格 女王 暗狼
配岩速光格打十個
3個祝福係身,屌com2us老母臭閪
cls 連登咁多課長
仲諗緊先升邊隻
火光暗死揀一隻
一齊抽3屬神獸憎 水方舟 3屬傻蛋 風炮啦
我揀火
打塔有用
光暗不了
我有光夫唔洗暗
光太慢 不了
升多隻水狼好過
升緊暗LULU 好似幾特別
仲有弱智SF角嘅原創魔靈,火沙 火極 火派 水德

水牛 風牛 水畫伯 風鳳凰都係抽到都喊三聲
暗lulu點樣先有?玩咗6年都未開過呢隻圖鑑
地城
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞