南韓性侵女童罪犯趙斗淳今早出獄 網民聲言報復

600 回覆
489 Like 18 Dislike
如果看h動對佢有幫助,應提供
睇佢上面咩飲醉酒會虐殺狗狗果到
都覺得佢係心理有問題有暴力傾向
咁都可以用飲酒斷片黎減刑
仲有佢老婆一直跟住個女仔都係痴線
本來畀英治馴化左
犯人趙斗淳出生於1952年10月18日,在犯下2008年性侵傷害女童案之前,就已經犯下17項前科。其中比較嚴重的包括1983年的性侵傷害19歲少女案件,當時只被法官輕判3年。1995年趙斗淳又對一名男性犯下傷害致死罪,當時以喝酒醉為由,只被法官輕判2年。

原來over my dead body韓國都岩用
今次放番出黎肯定又再黎過
其實依家都係
N號房 人地仇女仲癲過兒登
但詢問姓名嗰part有咩問題
唔通要答到史戈龍咁先接受?
呢啲敗類直接坐一世算數啦
果陣唔係個仆街大狀chok個小妹妹講呢條仆街有酒味都唔會由判過世變十二年
上g那網睇到
今天看到一條很諷刺的評論:受害人被迫搬來搬去,施暴者在保護中走向陽光
1對1監視,條友會唔會俾佢姦左!
殺左佢最穩陣
閹左無得插女,可能令佢更暴力對女性。

佢搞個8歲妹妹果陣,搞完後用樹枝插個妹妹下面插到穿晒。
單純想滅口點解要咁做?根本就係想證明自己既權威
仲有極女權都好癲
俾多D h動佢看
香港嘅司法剎人犯都有安全屋住渣刀斬人都係3個月啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞