南韓性侵女童罪犯趙斗淳今早出獄 網民聲言報復

600 回覆
489 Like 18 Dislike
佢落車後拉衣領個動作真係好撚串擺明挑釁
嚇到我係樓梯碌左落去 屌你老母
如果有日你老母比人姦撚完你記住要咁講喎
其實佢都剝削左個細佬女正常既生活權利
仲學咩人講平等呀 唉
【韓國民眾給素媛案罪犯家斷燃氣:別想做飯吃!】

12月12日,素媛案罪犯趙斗順出獄回家,引發韓國民怨沸騰。上百人堵在趙斗順家門口,現場一片混亂。有人破口大罵,“驅逐出境!”“判他死刑!”

還有人繞到樓後,手拿平底鍋關掉燃氣,阻止趙斗順一家做飯吃。12日上午,68歲的趙斗順出獄回家。沿途罵聲不斷,他乘坐的公務專車不斷遭到圍堵,有憤怒的民眾甚至衝到車頂,一頓猛踩。而就在趙斗順踏入家門前,還有民眾向他扔雞蛋,但沒擊中。

當天,還有一名17歲的少年,嘗試踩著燃氣管道進入趙斗順家中,但因涉嫌非法入侵住宅未遂,被警方當場逮捕。

特別寫謀殺家庭成員先係無期,即係謀殺都唔洗判無期
你個名都幾襯你
所謂教育只不過係一種洗腦
佢地教你要守佢地定既規矩,因為當權者自己想成為唯一唔受規範既角色,而佢咁做既話你地一班受過華人所謂既教育既人就冇辦法去阻止佢,更甚既係大家慢慢會有種習得性無力感,反抗力降低

「同中共有咩分別/同中共一樣」?佢地好明顯係強勢果方,不如諗吓自己係咪因為做唔出佢地咁 pk 所以先一路搞唔掂。事實上大家都係人類做既野其實差唔多,如果想定下到個更優越既社會不如首先係呢個鬥 pk 既遊戲成為勝利者先
完全唔知你想講乜
法理不外乎人情係應用係呢d情況
https://www.youtube.com/watch?v=KIZ65HVQONY
而唔適用係呢D變態人魔上

坐監坐監,坐監大撚晒?
個女仔咁就成世,條撚屌仲生勾勾
法律有咩用,法律係咪公義?
我等緊你既大條道理
洗乜講咁多
你判終身又好,死刑又好
條人渣對受害者既傷害點樣補償?
法律幫到個女仔d咩?
仲話高等教育,on9
也!!!!崎錫嘰!!!
也!!!!崎錫嘰!!!
0:55 開始 也!!!!崎錫嘰!!!
https://www.youtube.com/watch?v=WaX8YYM5TA0
通過法案 當時佢坐緊牢但乜柒事冇行動
得個口字
放完監會唔會再搞你老母閪?
仲荀過北歐
條友坐完監出嚟無悔改,仲專登搬到受害人附近挑機,仲同依d人講法律,左膠毒上腦呀,如果法律可以完全張顯公義,就唔會有蝙蝠俠依d受歡迎漫畫啦!
唔好傻啦 法律係人判有主觀角度就一定有機會出錯

你要人遵守判法

前提係要個判決係合理無出錯

問題就係而家條友有前科 坐監無悔意

仲放出黎好明顯已經係判決出錯啦

開口埋口講埋乜法治 中學生啊?

現實社會係另一會事黎啊傻鳩

btw你咁鍾意法治躝番上支那住啦

陽光施法 最有法治啊支那 仲唔躝?
開口高等教育,埋口法律制裁呢下好笑
個犯都唔撚當個受害者係人,你仲當個人渣係人
真係一日唔死一日都有笑話睇
淋病會話我無嘢可以做到 希望受害者釋懷
再犯法自然有法律制裁佢啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞