南韓性侵女童罪犯趙斗淳今早出獄 網民聲言報復

600 回覆
489 Like 18 Dislike
根本呢啲人就周圍都唔想收 識條痴線佬幾十年黎不停犯刑事案入青山幾個月出嚟又犯又入去幾個月 一直循環佢期間打人非禮個啲 人地報狗啲狗通常就大事化小 小事化冇 最後乜事都冇 攞緊綜援住公屋 大家交啲稅就係養緊依種人
點止抗爭,直情係用竹矛挑番嚟🇰🇷
個女仔死唔去就唔駛終身監禁,都冇公道嘅🇰🇷
唔知佢會唔會sheshe呢?
醫生都係高強度職業,小弟好難相信佢會捱忍到......
危地馬拉嗰便咪燒埋國會大樓囉🇬🇹
依家已經有國家醫療從業員成功移植成套性器官俾冇咗性器官嘅女仔,但只係極少數......
玻利維亞就係咁,市長都唔能夠倖免🇧🇴
You mean佢對攬炒傲然無懼?
盲炳都知係Adolf Hitler當年着力培育嗰啲超人......
連佢老婆都陪佢癲
好心寒
以黑制黑台灣都有,前年Explorer Nick呢個英國Youtuber嚟台灣又食(女)又(偷)影,橫行幾日就抺籮Pat鬆人,嗰便黑道已經得出佢敢再嚟就溶咗佢嘅共識......直至丹麥警方截住佢,引渡佢番南韓
基本上係大戰完晒LA警方至派員認衰......
問題係本港只有極少動物保育嘅法例,刑罰近乎冇嘅
件褸嘅廠牌領導呢勻多得佢唔少
洗撚同條戇鳩仔講咁多嘢,俾佢玩單機
點解唔終身監禁 明知條asshole會傷害victim一家人
好心疼小妹妹 都唔知佢點過下半生
頭先睇到細路女考咗高考想讀醫科
個天真係無眼
一個志向遠大嘅人要經歷咁大苦難
最多廿一年後就出得番,嘔心到
呢D咁既人渣應該死幾多次都唔夠啦,法律都制裁唔到佢
咁都可以放出黎
打字就兇恨,做就碌撚
已射 thx
應該冇生仔女啦
條變態有仔女佢仲唔第一個搞死佢哋咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞