南韓性侵女童罪犯趙斗淳今早出獄 網民聲言報復

600 回覆
489 Like 18 Dislike
共犯黎 兩個一樣反社會人格
不如你定義下咩為之找數 同埋佢所受到既刑罰、佢受刑罰後既改變係咪找數?
你前後矛盾 你話唔啱咪修法 設追溯期都係修法既一種 設追溯期唔一定係唔好 視乎係針對咩事件既法律

講緊依家對佢所謂既刑責根本唔係保護到公眾既刑責 因為即使監控佢 都係浪費緊納稅人既錢 呢個人亦極有可能再犯 法律做到改判佢終身監禁既話就已經可以大大降低佢再次成為公眾危害既可能性 同埋可以節省納稅人既錢去保護一個慣犯

你扯儒家同有情就可以殺人黎做咩?呢個case反映法律未能保護到市民 所以惹起爭議同民憤 唔好咩都撈埋一碟
你唔比佢放監之後做番好人??
韓國人好勇武
你何以認為佢會做番好人?
睇返香港 大粒墨
https://www.setn.com/News.aspx?NewsID=864625
好人?
幾次搬屋都要搬都係嗰個受害女童隔離你同我講呢啲叫做好人?
我諗佢應該冇睇新聞 如果有睇新聞都咁諗既話 好有興趣研究佢d思維模式
嘩 好重既刑罰
你咪撚癲啦 dllm
應該有誤中啲警察
其實佢老婆先係最需要被私了嗰個
個人渣最撚癲係用廁所泵搞撚到個妹妹大小腸都出埋黎 又用大量既水去洗肛門同陰道 仲有十七單前科 都仲可以判咁輕 呢單野之後韓國係改左d刑法去防止再有咁輕既判刑 .... 但其實佢地最需要係更改醉酒後行為既刑法 條撚樣仲要已經係有前科打死過人 又係用醉酒做藉口 .... 真係癲
後尾都笠晒
勁過修道船
Lucifer
香港人仲會識食黃店呀 整膠卡呀 咩熄燈 當反抗
好擔心個老婆先係痴撚線
似乎好似咁樣放距出黎,被千夫所指,比直接死刑好?......
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞