【HKBU】浸大討論區(15)BU爆po冇人講?

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
肯岀GDP未
Mingxing好好人 跟住佢steps做就得 唔想用腦首選
同埋佢ig好搞笑
Btw year 4就計好cred 每個sem淨係讀9 cred+3 cred hp攞presidents honour roll畢業啦
Btw真係唔好搞到自己老細憎左你 一黎爛grade 二黎讀master都可以搵佢寫信
Lmx ig係咩?
gpa集氣
Grade Record改咗一陣3點
太多人入?
想問有冇得appeal? 可以同professor 求分?
我啲asm test全部都比groupmates高分 但我個grade仲差過佢地
想問1st Hon grad at least要3點幾?
3.0X
3.4呀
如果差0.01果d可以求情
又派grade
我爭0.01...係同Department Head 求情?
分兩款
一款係向course d prof求情
另一款係同你個faculty直接求情,爭0.01佢100%會幫你升一個honour class架啦
唔洗擔心
原來係咁!!如果同Faculty求情嘅話,係咪會維持返3.39嘅分,但就以first hon grad ? 定直情會直接比埋3.4個分我
應該係前者 但你兩個方法都可以試
好呀!多謝師兄!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞