【HKBU】浸大討論區(15)BU爆po冇人講?

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
Benedict Rowlett 或者 Winnie Chor 都好
你覺得個大陸professor Li xi Ming 點
佢好人嘅 不過Winnie同ben自由度高啲得嚟易溝通啲 都會好幫你 個人覺得LMX係啲規格程序上嚴少少 可能要你justify好清楚
咁我揀winnie喇 winnie好人咁多
唔知有無BU學生做緊personal trainner? 黎緊入學想訓練下,可以既話留低TG聯絡

JM9
有冇人知gym room有冇開
完咗sem想去做下
有的 上網有得睇時間表
好 唔該你
報過german
唔伏既 輕鬆上堂
不過我上完就冇乜點溫 所以唔多記得了
有冇人升year4仲未番過internship
嚟緊要打針先可以入宿
屌你老母浸中
有無個Email 全文 share 出黎?

利申:幫個妹睇, 今年non-jupas offer 想入BU
me

入浸中前要三思
thx 絲打
好人補好報!
追擊你老母臭閪
唔好以為我地班基本會員剩係會幫你地R票同讚你地做得好你地做得咁柒都係會屌
有冇人知幾時出gpa
之前e貓話8號
我估偷跑7號
想知呢排發生咩事但睇完都唔係好明
懶人包:
先前評議會班人廢咗而家嘅臨行委,跟住組成咗一支新嘅臨行委出嚟,原因係因為舊臨行委多次唔交工作報告,提咗好多次都無改善 (我追返以前啲po發現唔至係今年嘅事,上年已經係咁)

咁舊嘅臨行委就當然不滿,咁就告到上仲議會嗰邊,咁仲議會暫時要時間審,所以就話而家仲係維持返舊臨行委做住先,等判咗再講,呢個係暫時嘅情況

咁跟住係呢個過程之間舊臨行委緊係開會同評議會互屌啦,點知就愈講愈柒成件事。有人問佢地點解唔交報告,跟住佢地就推一個莊員去死就話因為佢入左廠所以交唔到,跟住咪俾人屌話你其他莊員唔識打報告咩?

跟住個舊臨行委個evp話因為唔知學業定會務繁忙所以交唔到報告,跟住就俾人judge佢成日喺ig po埋啲飲飲食食同去迪士尼嘅相,問佢點解得閒做呢啲但又唔得閒打報告,跟住條友就收咗皮

件事而家先講咗一半,廢事打太長,轉頭再打埋佢
7號禮拜日
乜尻睇多次日曆再同我講
仲有呢單都柒出國際啦

https://goop.ai/topic/L39W/臨行委委員-評議員-neverforget1984?ref=goopapp

個臨行委外務副幹事長今日64可以打左做 never forget 1984笑大人個口咩外務副幹事長
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞