【HKBU】浸大討論區(15)BU爆po冇人講?

1001 回覆
12 Like 4 Dislike

Anders Hui
Dr Kitty Cheung
如果你呢四年係想chur自己就去馬啦
不過Anders Hui今年應該冇咩quota比fm
點解要揀做音樂夠 諗清楚未
department派Dr. Roberto Alonso Trillo嘅話記得推左佢啊
除左呢個應該其他都正路嘅
諗清楚啦
想學好多野
況且香港用bu 個名教琴未至於餓死嘅

Roberto唔係好勁咩 睇落最勁係佢
同埋聽講Gary都唔錯 師兄點睇
得Gary,Kitty,Anders Hui 得咋
Violin excerpt class搵得佢地就知咩料
龍向輝紅L到
有啲已經移民
范丁呢啲old seafood 收得皮
唔多人跟gary wo又...
Dr Alonso係癲嗰類
我身邊啲人唔夠音樂感唔識欣賞佢嘅music taste & style
客觀啲睇話就話得Dr Alonso 有搞student recital
你可以試下嘅

建議kitty/ anders hui/ (gary?!)
真係有心嘅自己約佢地上幾堂啦
揀老師份form八月中就要填喇
點解浸中可以咁撚on9話收就收reg day皮
浸大管理層垃圾又唔係第一日知
冇實體reg day,ocamp暫時仲可以繼續但未知會唔會突然話取消
Bu係咪要學生打針先番得campus?
好似住hall先要 返學唔洗
細間先正唔洗行咁耐 附近又多植物
搵嚟搵去都搵唔到啲info睇個網只係list咗6個出嚟
reg day又冇埋 係咪得浸大先咁 小失望
浸中幾時會跟科大
其實都可以預視到嚟緊8大會迫人打
sad but true
幾時出reg科結果
依家訪客係咪都係門口登記身份證就得?
Fm 留名
fm lm
fm你地好做咩咁睇唔開同埋大家入黎讀咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞