【HKBU】浸大討論區(15)BU爆po冇人講?

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
你可以問下AR or department
投咗票未今日得1.1%
唔好食喎Ching
有冇人試過mid term拎唔夠5成分
佔20% 係咪要重讀了 business research 好難
岩岩5成好伏
Ching係咪今個sem讀緊?
個professor 考緊個時 係咁係zoom講廢話
好影響考試
佢Q17 answer 0.93812, 我0.9381錯鳩左,又話4decimal place 玩野
考果時條友又係到傾電話 cls 大伏
真 我見佢有啲5位小數 有啲3位cls
我第2題 寫左33.3333冇份 漏打個%
計數題只係計答案 唔睇成題 真係cls
懶到仆街,step唔睇+無分
無寫%咪淨係扣你10%囉
同埋d.p.佢堂上講咗話會再check
moodle gen個答案同分未必係最終分數啊
咁點解我係成題冇分 冇寫%...33.3333
咩事
我得2成
唉 我問左個fd 佢都係2成幾
Send咗email問佢mean
佢話未計到但有人滿分
真定假上面有位Ching Q17 answer 0.93812, 佢打0.9381都錯 明明佢講4位小數 呢題佢都攞到?
我都唔知真定假
依家諗好冇withdraw 咗佢算
如果有人100到話唔定個mean幾高
上堂講有2個定幾個滿分
0.9381係moodle係會寫你錯show無分
無記錯佢話會人手check返再比返分
withdraw左都係讀返
you are not alone
讀咗咁多年書 最差呢科
唔想retake呢科唔想又重新見到佢
想問下如果year1冇讀free elective後面嗰幾年係咪會好chur
而家讀緊3cred但愈讀愈覺得讀唔掂想withdraw
但又驚之後三年內追唔切嗰33cred free elective
所以好糾結應唔應該withdraw
on9
free elective先好 揀最岩自己嘅野讀
正常個個yr1都讀core&gc
唔會讀free elec
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞