Rolex / Tudor討論區 42(置頂有QA )2021白地穿21

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
上行加6千
Lm 等睇6千騙案,先俾6千後交收
交收麻煩左姐
D淡友即刻衝晒出嚟講到二手錶末日咁
成班都on99
有無人試過拎隻好舊嘅錶去維修?
我屋企人有隻好舊嘅Tudor留低,但係唔知真假
拎到去14樓佢話無驗證、只可以check有無嘢整
照擺低咗,啱啱打嚟話隻錶太舊,瑞士嗰邊都無晒件整
我問佢咁係真定假,佢照答返我無得驗證
我想問我應該解讀為婉轉地同我講隻錶係假、定係真係會有舊得濟無件整嘅情況?
因為我check過隻錶最多都係60-70年代,未至於好舊
真野
你用下常識都估到係真野啦.. 佢根本答左你
好奇想知咁如果係假佢會點講
同埋塊膠鏡應該係屋企人當年求其換啲代用鏡,個放大位錯錯地,有時濕度高入冷氣地方又會起霧
想問下如果係真,有無啲有信譽整舊勞/刁嘅師傅介紹?
而家唔做驗證咪唔講囉
整錶識分真假 但分唔到六神合體
有無人試過拎隻好舊嘅錶去維修?
我屋企人有隻好舊嘅Tudor留低,但係唔知真假
拎到去14樓佢話無驗證、只可以check有無嘢整
照擺低咗,啱啱打嚟話隻錶太舊,瑞士嗰邊都無晒件整
我問佢咁係真定假,佢照答返我無得驗證
我想問我應該解讀為婉轉地同我講隻錶係假、定係真係會有舊得濟無件整嘅情況?
因為我check過隻錶最多都係60-70年代,未至於好舊
你用下常識都估到係真野啦.. 佢根本答左你
又唔係喎,整錶師傅有train 過應該舊裝都識分架喎
如果係真應該直接講
出面整錶識分真假 但分唔到六神合體
有時都諗,六神合體但全部正貨,接唔接受到呢
沙士圈同116621 邊隻好d ? 沙士圈係咪一定要食炒價買?
熱門款唔駛問 一定要食炒
沙士係要食炒
116621係舊款
新款係126621
369尋日去左3間排 3間都話無得排lol
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞