Rolex / Tudor討論區 42(置頂有QA )2021白地穿21

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
但AD唔會買到熱門款....
有聲譽水貨店跟足全套保用證都ok吧....
佢應該講緊係細布袋
你講緊RR嘛
最後都好似refund返錢
不過你有呢個顧慮都好正常

btw我硬係覺得勞呢招除左想打擊舊錶市場外
其實佢係仲想飛走某d客
衰d講即係mk仔果d
你地諗下勞要迫你地去ad買
而ad又唔係普通人可以買到
驚d𡃁仔搞cheap左個牌子
(其實可能已經cheap左
貨物出門,口同鼻拗
你話佢換左零件/假錶,佢夠可以話返你買完偷龍轉鳳先上行
你係咁諗姐
勞唔係咁諗嘛
所以我先覺得佢發現左乜人都帶
想搞好個branding所以先出呢招囉
佢d中階又唔可以一加加到ap,pp咁
咁咪一路等你難買
一路想谷30萬以上既錶囉(我覺得姐
同埋你呢句都引證左一d大牌子經常遇到既難題
就係通漲(人工)追過產品價
搞到一街乜人都擁有
搞到個牌子再唔尊貴
LV十年前都係咁
俾d mk用到cheap
曾經都係hold起d 貨唔想賣俾佢地
事實十年後年輕一代又先係最高消費層
最後所有大牌子都玩street fashion
錢姐,鄉黑大把,去元朗睇下
全部金撈金鍊
講真
你係勞
你寧願揀間唔時收左錢就走去買幾隻錶既鄉黑
定一個死慳死抵十年先買一次錶帶到個brand cheap哂既𡃁妹𡃁仔?
嗱,講明先我無歧視人呀,
只係從品牌商角度睇咋
錢就個個有
問題係十幾萬有d人儲一個月或幾個月
有d人就當散紙洗
兩者都可以買隻十皮野勞
但背後係兩件事黎架
我副身家夠有錢買隻十幾萬錶啦
但無錢搵成球現金做vvvip嘛
咁我所謂既有錢咪又係俾勞趕絕左囉
226659見過擺display
新手lm⋯⋯
岸尻 你自己做收錶佬收都唔洗十萬啦
洗唔洗呀
邊到有?近排?
有時候反而寧願ad/rolex 直接賣炒價,啱價就買,唔啱就過主

依家玩後門出貨,俾完十皮野炒家仲要驚買到假野,就真係貼錢買難受
On9 咩,8蚊都畀多佢啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞