20歲每月儲10萬,你問我答

460 回覆
30 Like 426 Dislike
樓主煮嘢食好叻?

20 歲可以教人,5、6歲入廚?
一個月30萬 肯定一個月有1500萬view以上 再對返樓主ac貼出黎既每日出片量 就好輕鬆搵到主ac 其他頻道就係樓主主ac不斷介紹 再加埋info一模一樣 所以肯定係樓主副ac
想請教下。。

想標題打中英文食晒兩個市場
work唔work,會唔會有反效果?
(何wing想出英文片點知收入仲少左)

條片太短,得1分鍾會唔會影響收入少左?

THANKS呀~
之前一路都想STUDY下YT但都冇時間。。
到而家PLAN緊想用黎PROMO BIZ又無從入手咁
幾多錢都好, 唔好買無線mic.
又有雜音, 又食字, 又大呼吸聲.
我filter 走好多background noise.
我本身中文已經goodest.
搞到好多字有懶音. .

反而想知樓主用咩牌子Mic. 收音咁好.
這次視頻就到這裡啦
Fb落ad對樓主無咁用
佢market唔係本地
除非佢熟外地去外地落
你問我唔答

樓豬點睇呢類channel
https://www.youtube.com/c/Rambalac
Sunny間舖係邊?
咪撚信樓主啦
普通話+煮野食片撚有人睇咩
每月1500萬view知唔知有幾難
唔鍾意俾老細搵你錢未自己做老細囉
一部iphone搞掂
靠宣傳 youtube就敢上片冇人識你
都算叫做有得做 同埋英文標題會多啲人睇
屌你老味畫公仔使唔使畫埋出腸俾你 呢個係分享 唔係送錢比你洗
1分鐘廣告可能都唔會俾你 起碼三分鐘以上 中英實有好處嘅 有機會吸引外國人睇
咁你就索性唔撚好講啦呢啲叫分享?不如你係智障?講啲係人都知嘅嘢咁就驚人搶咗你生意 好打有限中國人
係人都知 但而家就係啲人唔做唔試呀麻 下下都要知道晒所有方法先去實踐嘅咩 我依家教晒你哋你哋都唔一定會去做啦
淨係想人讚
唔俾人踩
以為自己係邊個
屌你老味畫公仔使唔使畫埋出腸俾你 呢個係分享 唔係送錢比你洗咁你講咩啫
你target係後生既一定收皮 勸你音樂細聲 唔出聲 字幕做大隻D Target師奶廢老比較好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞