20歲每月儲10萬,你問我答

460 回覆
30 Like 426 Dislike
綿羊都無咁勁, 樓主一係講大話一係根本唔係拍飲食
冇用Facebook 好耐
唔使諗,一定要打入大陸市場,班友翻牆太多人
樓主你家陣個模式係請人拍片,然後將啲片上字幕?
第二頁先有人問有冇搞錯
原來兒登仔真係弱智

而家講緊時間成本vs收益,同幾歲有咩關係?如果佢而家25歲,20歲開始,咪一樣咁計法,有咩分別?
仲要係個p牌仔問
我都想整好D, 但真係無時間.
IT狗返到屋企加OT都8-9點, 放假仲要考19 cert.
我都無唸過用Youtube channel搵錢.
只係想出下tutorial咁.

寫遊戲係我既興趣. 但香港真係無咩可能.
王剛唔只呢個數啦 佢放Youtube都係唔多收入 放係大陸啲直播平台揾得仲多

佢開始拍已經睇緊佢 中途佢已經想係深圳開店 好似俾埋幾個月租金 最後係武肺拖住 佢賠租唔開

依家出埋自家品牌辣油同開左間自己既主題餐廳 仲有起埋樓 直播主真係好過打工
樓主你要改改個tag
唔係每條片都見到
#上咗youtube發燒影片流行榜
似係啲濕尻片target 廢老

仲易賺過youtuber
我識啲大陸直播主 一晚賺幾萬蚊cls啲人衝着同佢買
真心嘅,你威d
都係出自於分享下姐唔鍾意嘅咪quit連登囉
廿歲識煮乜野食咁叻可以教人
就算你channel被ban, youtube都會响你居住國家告你?
告到咩
LM
d片真係好柒
想教我們如何草10萬?
告你條片姐 你屢犯嘅話佢咪成個YouTube Channel del撚左你 應該唔會上身個責任
正常人賺到咁多鬼會上連登開post比人睇咁低能咩 樓主似係啲 youtube channel admin 幫人管理,影上黎扮野多 唔通真係自己賺夠,都想比啲人賺下咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞