20歲每月儲10萬,你問我答

460 回覆
30 Like 426 Dislike
其實都係想分享吓YouTube呢個行業 可以當佢係一個生意咁睇 唔一定係為興趣而做 但同時都唔係幾鍾意某啲YouTuber話自己窮 佢哋嘅所謂嘅窮只係比原本賺少咗
用人engine就當自己寫?食屎就有你份
以你呢個邏輯.
咁姐係打code, 寫Java, C++, 果d全部唔係自己寫家啦.
要由個底Machine Language, 寫埋個Framework先為指自己寫嗎?

點解唔可以用人地engine呢?
人地都寫到明可以用佢d source code.

仲有呢個shader係我用HLSL寫既. 唔好咁無知, 以為Engine包晒所有野.
醒目既紅左唔會調返轉自己搵人返黎幫佢拍咩?
明明出鏡個個人先係靈魂,唔驚比佢渣住春袋底?
就好似一間診所冇左醫生就會收皮,你請第二個返黎人地都唔一定岩
其實真係同做生意一樣
咁純音樂冇人唱個d 人又點賺錢?
幾好 全民拍youtube 賺錢
點吸引廢老?
咁多直播主,咩原因令佢地跑出?
假設大部分人用Adblock ,咁你地仲有冇得賺?
好講運同實力 大陸咁多人 1% 紅左出位都幾千人啦
15cm直徑都勁
pumpkin 雪姨 arho果d月入50幾萬
仲好搵過做偽人
所以點解咁多人想做youtuber
之前ming仔一個月25萬仲大把人唔信
哦 係咩 講完啦嘛
攬住你個77 sub嘅Channel瞓覺啦
我假假地幫你推高左啲人氣 唔係我你會有三個人sub?知足啦你
我問緊你問題, 你又未答我., 你又要我食屎.
你又同我講 講完啦嘛?
我講就講完家啦, 係你未答我問題咋.
做人無知唔緊要, 無邏輯可以學.
你都攬住我個問題瞓覺啦. .
廣東話, 懶音 。
premiere pro 一定最好 各大電視台 電影公司都用緊 係最專家既軟件 因為所有效果都可以整到 但要自己由頭開始整 唔啱新手

如果你只係想普通整下effect仔 我勸你用final cut pro 大把罐頭比你窒入片度
一個月50幻 但view 數冇加過 咪冇錢
想知做翻唱有冇得賺
反而想知師兄點解咁快起到
有無出樣?
可唔可以介紹下?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞