香港駕駛學院 持續進修基金

303 回覆
31 Like 98 Dislike
pass左啦, 揸去蓮塘
申請左持續進修基金未
即係我係白老鼠
要等兩個禮拜拎張cert, 再去申請, 應該下個月話到俾大家知claim唔claim到
之前研究過,唔知有冇變,要兩年內完成,排期都排成大半年,你一失手就冇得拎返筆錢
唔好中伏 屌!
佢mark到天價咁然後你都係比冇進修基金嘅比少三千

但係皮幾嘢持續進修基金比佢食曬
駕院鐘數真係唔夠
過來人苦勸大家真係唔好中伏!!!
比下意見

如果佢唔比改

放棄三千幾定繼續去
講真諗住出去揾街傅學就唔好諗哩個課程啦, 貴咁多根本無得比

如果本身都諗住係沙駕學先值得諗諗
如果2take 仲貴,仲有機會claim 唔到筆錢,必須在兩年完成
diu 樓主pin this!

唔好中伏 屌!
佢mark到天價咁然後你都係比冇進修基金嘅比少三千

但係皮幾嘢持續進修基金比佢食曬
你拎黎學language學手工乜柒都好過益班政協啦
駕院鐘數真係唔夠
過來人苦勸大家真係唔好中伏!!!
咁應該報咩?李健呢
比下意見

如果佢唔比改

放棄三千幾定繼續去
呢個plan舊年先開始有,今年考試嘅時間又少,根本就未咁快有人pass完然係去claim錢
算了
佢唔比改 唔用持續進修基金既課程

我放棄三千幾算
因為我唔放棄 隨時將來變成二皮三皮學車 愈陷愈深
Pin this
你租一次車已經1900
考前唔好講一堂,一節已經700
早日跳出黎,平均值黎講,真係街師傅先係教車
駕院太撚多垃圾
十個得三個可以一take
仲有7個重報賺
你諗通就好
我就係最終駕院跳出黎兩皮嘢先P到嘅苦主
有冇電話提供?

就咁啦
我都諗佢唔比放
我放棄就算

唔係愈陷愈深

希望佢比改 我就咁當報香駕上堂就算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞