香港駕駛學院 持續進修基金

303 回覆
31 Like 98 Dislike
我承認我中左伏
但我唔會比自己再錯落去
考車牌一向三成幾人一take pass, 無咩特別。

佢個濕鳩考內試佢驚你唔合格多d啦, 點會隨便肥你, 佢搞個課程如果畢業率係零, 持續進修基金點會俾佢搞落去。 同埋佢肥你咪即係落運輸署面, 考牌官都俾得個學生pass拎P牌,駕院邊夠膽肥個學生話佢唔識揸車

anyway我都想快d claim到錢
駕院除非報鴨駕 唔係嘅話報街好過啦 19000夠你玩3take
當你一take pass,你都要自己嘔多萬幾出黎
當出面私人就咁一萬到
其實差唔多
係既係既, 應該要肥晒先啱, 一蚊都唔好俾人claim
Mark up咗再資助
自學都係八千幾連加鍾
我拎去學其他野仲好
On9 是旦google下都見到好多人話伏
學車可claim持續進修基金
https://lih.kg/1802705
連自己google下都懶
冇報老持
純粹係原本鴨駕學生
唔夠鐘數貨左金比佢結果都係肥左一下接近物體
重讀5xxx 完全係買條線
出返黎再搵師傅學九新,課一樣嘅金上一倍嘅堂,當自己重學咁滯,最尾有信心有膽考同揸出街
你係邊到睇到萬2 我睇佢個 official page 要萬7
咁要去邊到學車會好d
看似有so,實際就係官商勾結!
之前都知有得報後來見佢個價mark高左咁鳩多就知搵笨柒
佢個兩年係點計
由報名果下開始計
定去駕院上理論堂先計
感動, 同我攪退款
不過要比500手續費
感動, 同我攪退款
不過要比500手續費

等一齊攪掂後, 再決定報唔係證書既香駕/自己搵
因為尋日報 今日即刻去殺停佢
應該只係無左500手續費(如果順利)

今日佢比左佢既課程料我
香駕:
12089+1950(租車) =14039 (計未548代辦駕駛執照+510考試表格費用)

A1:
6075(24節定鐘?)+1700(租車)=7775
/
4050(14節定鐘?)+1700(租車)=5750

本來諗住自己再去外面搵, 但攪左人地一大輪, 有D唔好意思
我唔幫襯果間代理公司, 好似唔係幾好意思

A1 O唔OK?
7堂係6k
直接去官網搵cs email作個大話話有事讀唔到 成功過
你報街就自己報筆試同抽線啦
到時知道抽到邊條線再搵師傅都未遲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞