[丹麥佬勁能到] 巴塞隆拿球迷討論區 (362)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
畫你都要?
被住佢 睇住巴狗歐聯又又又俾人反cup
一手撕爛佢都可以洩下憤
Utt有用武之地了
489連贏都冇機會啦 點俾人cup
出街會比人指住黎笑
次名出線 先主後客
俾人反cup 已注定
著電話佬唔怕
都2020年啦 仲以為自己主場就一定夠打?
上場先係主場俾我朗虐殺
其實係
會有少少優勢咁囉 都叫踢慣個場
所以今年賤種先主場差左 一黎今年唔係班拿貝又冇球迷
輸慣左
JUST IN: Bayern remain interested in signing De Jong, but sources say that the chances of the player leaving are *minimal*. Acc to a source to close to him, there’s less than a 1% chance he joins Bayern in the immediate future.
初初Arthur都話唔走
arthur係巴迷咪又係俾人逼走
破產緊要定球迷緊要
無錢高層一樣搵你做數逼你走
今次又可以換咩30路番黎
#5都爭唔贏喎
保連奴 奧斯卡
Joan Laporta's idea is to sell Coutinho and Griezmann, making use of his connections with Mino Raiola to replace them with Erling Haaland if he becomes president of Barcelona. [cuatro]
畀個理由haaland 點解要嚟垃圾巴先得架 佢要走全世界都搶
重點係「可以同美斯踢波」呢個理由都冇埋
同高文踢波
買到夏撚我乜都得
我覺得夏撚仲勁過包皮
高文過唔到下年啦 個個候選人都話搵沙維返黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞