[丹麥佬勁能到] 巴塞隆拿球迷討論區 (362)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
電話 古29 30最多留一個 但係預咗下年無成績
放咗拎錢買人仲好
丹傷多過踢 fati復出唔跌watt 一定俾正選佢
翼用埋trincao仲好 起碼唔會踢一場抖1 0場
年糕一開頭幾有睇頭 但而家睇落唔太樂觀
電丹古假設比你賣唒 比你你會買咩番黎
又可以咁講 仲可以買到D咩番黎
唔知係球員心理問題定鳩文落ORDER
明明美斯冇上場 好多人都敢起腳
一上場全部變番刷鞋波
其實如果美斯上場+其他人敢攻敢射 會好好多
希望奴奴退休前 黎巴塞泊次大巴先
❗Koeman has told Puig that he doesn't count on him. [@gerardromero]

巴神 普巴 簡迪 威廉卡華奴 執多4件黑人190防線 blm大軍
隊波其實又係再一次比人反cup 3球
要失3球先失首名,佢地失到第二球已經死老豆咁款

心理質素好撚垃圾
今場輸2隻cb
第一球係嚴咗少少 但A4真係有落手
對賤朗呢啲有經驗 一定搏你12m當交學費啦
Lenglet 自從咬完柴就膠足2場
高文用A4 fdj 打cb 俾lenglet 冷靜下
比真歷 pubg/alena 打雙中場仲好
因為冇人
本身買嚟做utt後備 點知utt文員
結果就懶叻就上位
佢有態度嘅 但冇天份囉
啲decision好多時都bug bug地
防守技術又麻麻
8-2嗰場好幾粒佢都慢成拍咁
隊波不嬲冇咩鬥志
成日失一粒半粒就笠水
結果就比人食住上反杯
有冇sick波既師兄解釋下4231係咪進攻便秘既一個因素?

4231個波到對面時
禁區已經密密麻麻
(利申fifa經驗)
好想知艾巴有冇喊
但高文堅持用冇計
早2場打雞隊出433咪順到仆街
睇好16強再俾人入10球
而家黎講一啲都唔奇
返西甲出返433好過啦
7 9 10
12/16 21 8三個平排 左邊前少少
打返類似影拉白嘅分工
後面就是旦反正都係垃圾
68最fit個期都係二線工兵料
仲要已經27歲 去下中游隊玩幾年再去神戶陪samper好過
Lenglet二線料啦 西甲都打得下 出歐聯永遠做左個弱點 同最幾年68一樣俾人針住打
續咗約賣多少少掛點都
佢點都有價 買返黎又唔貴 賣去法甲/西甲中游 點都有人要 仲收得返個本 唔會點蝕
條後防咁撚樣邊個教都冇撚用啦
踢左咁多年,最穩定都仲係big gay你就知冇得救
你搵Xavi黎教都係柒
一係賣一係就坐返幾場 佢隔一兩場就用隻閪手犯規輸12碼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞