[丹麥佬勁能到] 巴塞隆拿球迷討論區 (362)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
上季已經講過佢唔夠班踢正選嫁啦
係仲有班更屎既先顯得出佢無咁廢咋嘛
佢表現正常個時都唔係一線中堅,不過其實本身預佢做後備,都廢事屌
我唔明點解一條可以比人炒8球既防線仲可以剩低3個係度
次名出線,好似10幾年無試過
抽曼城啦,比哥迪奧拿炒無咁柒
比人炒足咁多季,都仲要係禁區頂彈彈波玩小組
3,4條友妹係中間,有幾多個美斯都無用啦
有dest同alba呢對助攻力咁強既閘就多d兩邊去啦
dest係右路完全無人理
10球以上 拜
8-9球 利 鏝 psg
5-7球 多仔 車
頭寒啦
抽中曼城分分鐘有美斯倒戈
早知同賤種轉組算啦
打賤種個組應該可以包尾出局唔洗入淘汰賽比人炒
比霉西射返兩次 咪又係miss晒
話左今季靠bxxxxxx架啦
窮人版朗拿度
琴日出左40分鐘
踢成點
柒柒下咁 又無失波嘅
RIP Sabella
高文一月清人 下季等xavi嚟啦
電話60m 古40m 丹50m
比真歷 lenglet umtiti 廢普是撚但賣
影快撚啲退休 68可以留底執下波
俾美走

隊波俾大雄搞到亂撚曬
古美電撞撚曬位都照買
So9 1年前話要搵人接班 個時唔撚買馬天尼斯 夏撚
一億轟落電話到
丹玻璃無得怪 比真歷又老
Lenglet最多第3中堅料 練araujo仲好
titi薪水小偷 回撚曬塘
廢普真係廢 影垃撚圾廢事講
幾年嚟唔係水貨真係勁嘅 得fdj (dest pedri ok)
洗咁多錢都咁柒 同獌狗一撚樣
係巴好彩有美斯可以遮下醜
幾時請返華蛇返嚟
都唔關事嘅
90年之後隔24年先入到決賽
已經係最好嘅戰績來
起碼教波來講比起上兩手 啱啱瓜左嗰位球王好唔知幾多倍

原來佢喺英格蘭踢左幾年波 效力過列斯同錫菲聯我都唔記得左
仲想賣griezmann Dembele Coutinho究竟諗咩
美斯都分分鐘走人 上面呢啲都唔留?
華維迪睬你都傻啦 比大雄撚唔夠咩
番嚟等你幫佢含
巴狗清盤大清倉
上半場見到dest有幾下想出波
但係禁區一個人都冇 結果又焗住回後
全部都企定定等波到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞