[深夜西車] F1 2020 薩基爾站 討論區

1001 回覆
1 Like 11 Dislike
bmw點解走?
BMW做咩9野呀
我都唔想
咸:「屌,冠軍都拎咗,餘下嗰啲都冇乜好玩。中個武肺休息下,等下季拎8冠過老舒成就先。Byebye,各位。
日日吹電車係將來?
RUS會唔會揸唔慣d咁快既車DNF架
鹹:BLM, 點解中咗唔可以揸車
屌唔識咪問,咪上網學呀嗎,片就周圍都有,講轉彎既 focus 係邊都唔知就聲大大
個 HUD 睇既時間本身就好少,最多已經算係轉波燈,入住彎睇唔通咁咩

HUD 出現係因為 2014 轉hybrid engine 出現,之前係咁
bmw 都唔玩formula E
下星期三就知russell 有無得揸多站
吱吱吱既最大問題係佢實質上只係一個one make race,雖然各大車廠參加,但賽車規格基本統一,車廠參與研發過程少,又剩係鬥街,成件事係商業活動大過賽車運動

一日未搞掂武肺,都唔使旨意有街道賽,再加上電動車已經普及起黎,BMW根本唔需要再靠吱吱做宣傳,連養住一隊FE team既成本都cut埋

不過如果幾年內吱吱吱真係收皮,咁F1喺之後改例嗰陣無藉口再keep內燃引擎
全部回歸F1 啦屌
講真,如果Rus真係一炮入到podium
我唔信toto會唔心動來年個seat

不過當然無可能啦
搵Rus 頂Bot 好易攪到內鬥出事,Rus 上應該都要2022, 咸如果收山既話
點都要等HAM退休
如果一鳩嘢炒咗BOT
咪仲衰過binotto打電話炒VET?
炒太監應該無人反對對F1 係有好無壞,雖然佢幫一架火星車落返地球
BMW贏唔到title又走
Toto好似講過
2016年嘅回憶太恐怖
我諗HAM喺度嘅一日
都唔會搵個skill level差唔多嘅做隊友
bmw好似都係贊助嚟
類似當年同威記既關係咁
但估唔到吱吱吱咁快散散地
說好既未來發展方向呢
BMW返F1 la

或者玩WTCR
RUS中期考試者

如果頭5或者有PODIUM,咁未來BENZ就會留位比佢
EVEN排位排到頭2行,咁先至係達標
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞