[深夜西車] F1 2020 薩基爾站 討論區

1001 回覆
1 Like 11 Dislike
唔好燈鳩我Norris
咁真心我打機都唔使睇都知自己落到咩波嘅
不過我覺得純粹因為咁樣平所以佢哋用
如果個設計咁有問題啲車手一定嘈到啲engineer 改為止
落波上波自己打機都會計住啦
我唔信佢地要望住
廢圖真係好好人 除左SPIN比人笑之外
佢真係做好多好warm既野 又唔會話比人聽
當初寫信比lauda, 雖然屌9 charlie
但都好似有關心佢
無打算話Williams叻過其他9隊,每個設計有各自既好同唔好
如果你揸過車,就知軚同 brake 係feel到的,加埋佢地都有radio提水。

睇車影住軚盤有時都會見到佢地個mon會轉畫面,就有機會係佢地轉setting (LSD, brake balace, etc...)
sor
我知你揸過車
更知你無揸過賽車

Brake balance differential 係用制扭
我敢擔保你
HUD上面係唔會有制
邊有人話 HUD 有制
威記就係冇錢改,咁多理由做乜
上年Kubica叫佢哋改幾粒制都改半年
可能我理解錯啦
要水平HUD 用個HUD轉 settings
唔係暗示緊禁HUD咩
我淨係話過個mon 係轉setting時用,無話過用個mon黎轉setting.
上面唔好鬧交啦
呢個根本就係最大原因
Rus有分都偷笑啦
如果佢排位差過max 我諗大家都知咩事
清 抵死
我唔介意做搞屎棍 你朵菊花準備好未
咁仼何人揸新車都要適應嘅
Q入到前5已經可以收貨
thx
我知我老母係女人

入彎唔洗睇HUD出既information
得明哂
呢位巴打咁撚臭串做乜尻
你都痴撚線
個 HUD 係直路個時用黎睇 delta battery pack 個類資訊
轉彎個時對眼係睇 apex 架大哥,自己睇下 eye tracking 啦
http://www.autoblog.com/2016/06/30/f1-driver-eye-tracking-technology/
上youtube search F1 driver view, 搵段片齊齊研究下

2,你睇返對話再講,我邊度話用mon黎轉setting?一開始我只係話"扭軚專心睇路"
好少見你咁勞氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞