[深夜西車] F1 2020 薩基爾站 討論區

1001 回覆
1 Like 11 Dislike
都係果句 致勝formula 唔會點亂郁
16 年內鬥 場場都驚攬炒
搵個聽聽話話wingman box out下仲好 間唔中一兩場比佢上p1
收檔都唔可惜

始終個世界潮流都係由 ICE >> hybrid >> 全電
差在係獨立一個SERIES定係由F1慢慢變
如果佢今場跑q 快bot 0.2秒以上,正賽又由頭帶到尾嘅話咸真係可以等俾人換走
理性討論唔講燈力

我真心唔信賓士會比full power spec比rus揸嘅(我亦都唔信啦保子個spec都full power la
佢仲要第一次揸,一揸仲要係最強火星車
加埋近幾場佢心態都就嚟崩咁滯
佢入到p5內已經達標,入到p3已經超額完成
入到p3已經救得返career

P1 or 打低max(唔dnf的話
根本無可能

但如果p8打後,佢都可以收皮㗎啦
今站真係三日睇到足
我唔相信公公個spec同咸唔一樣
如果公公個spec差啲
我覺得佢連第二都唔會有
咁秦仔咪FE都冇得玩
可能yuki升唔到呢
Russell 火星車都唔會夠Max 黎啦
上場Red Bull唔係7左個Pit Max 隨時贏左
冇返Ham狗咁既料 點頂
Russell 3甲返到黎 當贏左啦

之前Rd好似有講過某啲mode係得咸有,保子無
可能我記錯
但今場個layout 多咁多大直路,Benz 偈會唔會有so 啲?
應該benz偈,之後到Renault
垃利偈嗰啲等俾人lap

咁多直路,應該係超low drag嘅set-up
個setup分分鐘仲極端過Monza
基本上係T1係低速灣之外 其他路段都會比較快
所以我估計Q1 Q2應該會極混亂
人人搵tow, 之前個儲氣lap又慢到hi咁
monza 應該已經去到最極端嘅setup redbull嘅尾翼平到冇咁滯

個場好多大直路 舊電唔知夠唔夠時間叉得切 上場perez 嘅mguk 壞 可能係對所有平治引擎嘅警號
Rus Bot DNF
RB 自炒
四萬 19叻上podium
公公有存在價值嘅 如果RUS + HAM,RUS心急嘅話隨時攬炒
Agreer, 要做到公公咁無火,咁心甘命抵做二號,我諗得番kimi 做到,但kimi 要上果陣應該係上得到
車迷睇車姐,你攬炒我仲開心
留名等睇正賽rus入錯pit,好似咸當年啱啱轉benz入錯麥記pit咁
我覺得細牛會有驚喜
車隊唔會咁做呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞