[深夜西車] F1 2020 薩基爾站 討論區

1001 回覆
1 Like 11 Dislike
呢d F1 根本冇得賺 搞手只求打個和
佢識聽唔識講
睇邊隊既姐
平治一年投四億
一年後扣埋稅實收千七萬
呢個一年內增長都唔差
拉利長期有豬肉分,唔玩就蝕
大牛商業mode
咩都講求最小cost,最大成本
不過聽講今年紅牛利潤升左
其他隊係無得唔玩咁滯
唔玩,就無錢分。
而家衰極扔幾球都有幾千萬分
最好就應該係細牛 下年唔洗點研發新車架新aero
用今年大牛既 再執執佢
RP唔洗講 未燒夠錢
Hass簽左約 係咪重算係新車隊
所以有優惠比佢?
沙巴副偈唔洗錢,比拉利試車用
威記咪唔掂老麥都要四圍賣野黎維持返
其實麥記一年2.5億美金
但係佢分得1.5億美金做prize pool
要賺錢就真係靠sponsor
Gro落左去巴林賽場
行得走得
佢開始 ok 啦
而家架車就黎唔夠位貼
BAT 又借啲意科水賣廣告
Better Tomorrow
每集起碼一個鐘先唔該
今年好多野可以詳細講
好似話佢背後個sponsor jack & jones唔太想sponsor kmag跑北美比賽
因為jack & jones主要針對歐洲市場
諗返起17 18 個陣麥記成日比人笑架車冇sponsor貼紙
Toto凌晨兩點打俾george 然後佢係廁所
嗰位係三年前整佢坐落應該幾辛苦
有得揸火星車唔着鞋都無所謂啦
WRC今個禮拜去Monza比賽
落雪兼大霧

https://youtu.be/_ZeWfgSpgxw
嗰兩年魚腩到...
我係sponsor我都拔喉
Kimi: hey what the fuck is this Mercedes doing, if he cannot see behind he should stay at the Williams stuff
原來佢有漢字名,韓世龍
indycar 無位了
好想快啲有得睇
Evans 唔炒就贏
不過SS1 就已經hi 花左架車
Ogier 或成最大贏家
不過Tanak 無機就唔睇啦

好鐘意睇呢d behind the scene
本田廠隊加廠手
https://fb.watch/28UIQWA5LD/
有d似第一代spiderman3跳舞個段
ham應該會連勝到季尾
所以 zak brown 真係一個人救番隊車
F1 最大問題係冇左煙仔廣告,之前就算魚腩都照樣有煙仔贊助,有時好似 Jordan 咁會冇啦啦成功左
垃圾利最成功係諗到用 Mission Winnow 出黎破左個 grey area 你睇下啲人點 search 既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞