【英國】英國工作討論區 IV

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
好想辭職

Same

有無工介紹

黎我公司
唔做engine 一定好舒服
尻Fing fing 就一日

okay ah Ching

google 我公司名+wales
自己搵job vancancy

真係有,係咪係CV 到寫馬壯條𡃁就一定OK?

你報乜位呀...

有咩報,不久嘅將來都想離開倫敦

已經有個鬼妹啦喎

咁你做我條靚

憑咩呀你

鬼妹交比我
你收雞巴做靚得啦

你估係人都可以做我條靚
放低個鬼妹!

其實馬壯好似無講過個鬼妹正唔正

如果你知雞巴係邊個
你一定唔敢寸佢

雞巴

又串我

你報乜位呀...

馬壯條靚

已經有個鬼妹啦喎

咁你做我條靚

憑咩呀你

鬼妹交比我
你收雞巴做靚得啦

你估係人都可以做我條靚
放低個鬼妹!

幾正 未到好正
有啲毒 battle field 火影 巨人 marvel
全部都有接觸

you have ten seconds to save your mother.jpg

我有圖呀

咁你做我條靚

憑咩呀你

鬼妹交比我
你收雞巴做靚得啦

你估係人都可以做我條靚
放低個鬼妹!

幾正 未到好正
有啲毒 battle field 火影 巨人 marvel
全部都有接觸

you have ten seconds to save your mother.jpg

我有圖呀

唔係俾你果個

有無工介紹

黎我公司
唔做engine 一定好舒服
尻Fing fing 就一日

okay ah Ching

google 我公司名+wales
自己搵job vancancy

真係有,係咪係CV 到寫馬壯條𡃁就一定OK?

你報乜位呀...

有咩報,不久嘅將來都想離開倫敦

咪叫你click入去睇...

憑咩呀你

鬼妹交比我
你收雞巴做靚得啦

你估係人都可以做我條靚
放低個鬼妹!

如果你知雞巴係邊個
你一定唔敢寸佢

雞巴

又串我

你去到邊都識人
各位巴絲 究竟有無人讀business 既 可以攞到tier 2 working visa? 如果有, 可以分享下過程?

利伸: 係uk 讀economics, 想留係uk 做野 但maths 底成績麻麻
各位巴絲 究竟有無人讀business 既 可以攞到tier 2 working visa? 如果有, 可以分享下過程?

利伸: 係uk 讀economics, 想留係uk 做野 但maths 底成績麻麻

邊間u咩grade 呀你

邊間u咩grade 呀你

應該係咩U 先啱

憑咩呀你

鬼妹交比我
你收雞巴做靚得啦

你估係人都可以做我條靚
放低個鬼妹!

如果你知雞巴係邊個
你一定唔敢寸佢

雞巴

又串我

你去到邊都識人

我都想
好!我決定要戒酒!
如果拎住tier5喺英國搵同big data有關嘅IT狗工難唔難?
好!我決定要戒酒!

幾時飲?
好!我決定要戒酒!

幾時飲?

我決定,未到18號嘅夜晚我都唔會飲
巴打們早晨,尋日到左倫敦,岩岩拎左張brp
暫時仲住緊hostel,對搵工冇頭緒

你好,今日天氣好西

你好,今日天氣好西

巴打係倫敦有咩做多

雞巴:飲酒

你好,今日天氣好西

巴打係倫敦有咩做多

雞巴:飲酒

雞巴:睇波 再 飲酒
我黎緊會去St Jame's Park個邊做intern兩個月
應該住 elephant and castle個邊
有D關於住宿既野想問

「Flat
3 bedrooms total
1 bedrooms available (Double Room)
1 bathrooms
~570PCM including bills」

我見有時佢地post咁既野出黎
但到底係咪shared room
我黎緊會去St Jame's Park個邊做intern兩個月
應該住 elephant and castle個邊
有D關於住宿既野想問

「Flat
3 bedrooms total
1 bedrooms available (Double Room)
1 bathrooms
~570PCM including bills」

我見有時佢地post咁既野出黎
但到底係咪shared room

全屋三房
有間double 既房可以租
應該 全屋一個廁所 即係要share
570一個月 包水電煤上網
應該係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞