Pokemon GO (43) 開放50LV

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
如果你堅持用grasshole都會有既

今季個pool大左,ranking差4個都可以對得上,其實相對容易左

利申:岩岩265場上左r18
265場用左飛打
對得多grasshole 上面 rank d 人知道要點打
只可以屈新手半新手同陣營被完封ge隊
點解你哋可以咁好心機打
一日打5場已經覺得悶
我樓下座塔啲人勁撚狗
晚晚都係嗰六個人霸晒個位
今日難得攝到個位入去
五分鐘都唔夠就即刻俾嗰班人整走咗
淨係打到我嗰隻死咗
好嬲啊啊啊啊
問題一係有隻15 11 15既暗影turtwig
本身定位係進到grotle開雙技PVP玩grasshole
但CHECK完原來進到torterra CP都係1245, 仲要聽日有瘋狂植物
咁究竟進唔進好???

問題二係暗影寵假設有遷怒同開左第二技
咁進化拎限定技的話, 係咪第二技就變限定技, 遷怒繼續係度???
咁如果暗影寵得遷怒, 進化拎唔閎到限定技, 定一定要開二技比佢???
問題二自膠
洗遷怒活動先過社群技
turtwig暗影玩乜鬼CD技
遷怒KEEP係度 開2技SAND BOMB
夠打G泥巴魚
聽日有得洗都唔洗瘋狂植物, 一技快葉飛刀 儲氣慢過你出野 用黎玩暗影細技ONLY
夾埋隻大食花, 2隻都扣人防

你要玩瘋狂植物, 練奇異花 / 大菊花啦
時機岩岩好,進到暗影鯉魚龍打2500
其實shadow打1500同2500 應該揀15攻定0攻好
屌我樓下都係咁
除非升爆都未過1500/2500, 否則一定越低攻越好
木守宮隻野用CD技定係leaf blade好啲
leaf blade
35 energy 就出到+ dpe 有 2
如果今日洗走左遷怒,係咪之後進化左都唔會中翻遷怒?
同埋今日有得洗埋cd技?
洗遷怒係11-12號
CD技係12-13號
BTW係進化拎CD技唔係洗
洗可以用ETM
進左唔會再有遷怒啦
姐係今日只要洗走左,之後慢慢洗啱技都得?

求其用張TM洗走先
通常一年2,3次機會
等N記搞活動
如果PVP係咪進到grotle就算喇
感覺上浪費左15攻姐
定係進torterra拎CD技打PVE好
外國撚 到今日連影都未見過完全無
等緊打第三隻boss
然後搏暗影超夢靚stat
沙加老大?
你留任?定新架?
一定係留任先有
回鍋
之前啲任務未清
幹部好難打
有冇攻略
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞