Pokemon GO (43) 開放50LV

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
利申 雖然我兩新機但都係一個ac
單純分擔耗電
一段時間冇玩近排玩返
手頭上一部iphone xs一部 android sony xperia 5ii
iphone 長期好似25fps 咁
sony 就60好順
女朋友iphone 11 pro 都係25fps 咁
無意引戰
但想問係咪個個iphone 嘅都係咁
有冇方法解決
冇開省電mode
利申 雖然我兩機但都係一個ac
單純分擔耗電
rock slide nerf, 連怪力同美錄都被影響

蛙香蛙皇要用elite tm搞招地震先夠打
咁會用返巨沼雖然真係無咁坦
蛙皇地震又唔係有STAB,用elite tm好似唔多抵
到時睇睇pvpoke先決定
佢招weather ball夠快夠大力就可以用下
BTW, 水氣象球唔係new move
隻大嘴鷗已經有
Hydro Cannon
Energy 40
DPE 2

Weather Ball Water
Energy 35
DPE 1.71

weather ball 仲spam 過Hydro Cannon
但Hydro Cannon DPE 高 d

準備好上場
喜迎美綠撚被neff

最好neff到佢終身殘廢

其他受影響既 buff番另一招
唔係on9 holiday cup應該早就上岸
2500先係我嘅世界
依家又無埋40lv非神獸場
拎嚟餵buddy/射落同色塔拎塵
牛蛙君呀成班喺度皇皇皇
sorry,係我
真心唔知先跟隻game

今日出咗佢 好得意
GL輸到仆街 鋪鋪都hard counter 痴撚線
已經睇化咗...3勝竉唔吸引 4勝/5勝塵又唔多 尻打就算
3勝就快又岀隻新野 好似gl 用得下
清蒸啦都係
點解可以岩岩好400萬star dust?
定係max係400萬?
咁啱得咁橋
大把人多塵過佢啦
想問下用左入場卷 冇打贏就俾返你個制度係咪取消左?
打輸左只要未夠鐘都可打到贏為止, 一向都係咁
前排好似改過 俾返張橙飛你 打另一個RAID都得
今日入左去打隻噴火龍 唔夠人打出返黎
諗住打第2隻 已經冇左張橙飛
前排改嘅係喺lobby倒數完之前你走嘅話唔扣橙飛
你呢個case係已經入咗場開波,咁佢緊係扣你橙飛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞