Pokemon GO (43) 開放50LV

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
有啲難度首先要有三部手機
不過都多謝你嘅方法

點解啲人可以有咁q多金提,又有咁多acc開外掛同一個道館霸幾個位 cls
有啲難度首先要有三部手機
不過都多謝你嘅方法

點解啲人可以有咁q多金提,又有咁多acc開外掛同一個道館霸幾個位 cls

金提 打多啲團戰 咪有
我多到想扔
兩部手機應該夠做?
啲外掛應該係得返一格血先餵金梅
GL Meta全部nerf晒
grasshole 88
全部meta寵技又nerf
Part2又從新計分?
唔只, 好多常用既meta都變垃圾
Buff得小貓三四隻
冇諗過佢會buff九尾 之前拎晒佢啲糖嚟進化攞經
Azu呢
bubble nerf
唔撚洗用啦
Bubble傷害低咗
不過好彩能量不變
不過bubble傷害已經唔撚高
外掛係扣完血 10秒即補
用左elite charge move 去A 格果D 就慘
原來係咁
呢頭打完 果頭又會回滿
所以1條友係無得打
sky attack nerf
即係飛行系得番 brave bird
mud shot 眾有提升
1. Kingler - Mud shot (絕版) + Crabhammer (buff)
2. Politoed - Mud shot + Water-type Weather Ball ( new move)
又一隻mud boy spam
3. Quagsire Mud shot + stone edge (rock slide nerf - stone edge 不受影響)
4. 巨沼 - 水系老母被nerf, 冇埋青鳥 & 飛刀大敵, 可能變水系大眾之選 (但要留意Jellicent 登場)
5. Excadrill 變埋Mud shot + 但rock slide nerf
sky attack唔係本身已經好廢架咩
第一次重出利基亞 (2 3年前)

由70升到80傷

宜家我諗變番70
80 damage計返都係1.78DPE
其實都唔係好差,同rock slide一樣DPE

我印象中有個YouTuber成日話sky attack a terrible move
Aerial ace先係terrible move
係喎
一段時間冇玩近排玩返
手頭上一部iphone xs一部 android sony xperia 5ii
iphone 長期好似25fps 咁
sony 就60好順
女朋友iphone 11 pro 都係25fps 咁
無意引戰
但想問係咪個個iphone 嘅都係咁
有冇方法解決
冇開省電mode
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞